"Zdravstvo treba da bude u tesnoj vezi sa Republikom Srbijom"

Zajednica srpskih opština treba, između ostalog, da osigura neometan protok medicinske opreme i lekova, istakli su predstavnici zdravstvenih ustanova u Gračanici.

Podeli ovaj članak sa:

Ostalo

 • Na letovanje u Grčku ili Crnu Goru

  Na letovanje u Grčku ili Crnu Goru

  Sezona odmora je počela, a veliki broj meštana Gračanice odavno zna gde letuje ove godine. Mnogi su već rezervisali apartmane, dok ima i onih koji odlaze bez unapred dogovorenog smeštaja.

 • Bresje: Nasilni pokušaj premeravanja Veličkovićeve imovine

  Bresje: Nasilni pokušaj premeravanja Veličkovićeve imovine

  Predstavnik Agencije za privatizaciju koji nije želeo da se predstavi, već dva dana, uz podršku dvadesetak kosovskih policijaca, dolazi na vrata porodice Miroslava Veličkovića u Bresju zahtevajući premeravanje njegovog dvorišta i tvrdeći da je vlasnik te parcele „Kožara“ iz Mitrovice. Veličković, sa druge strane, poseduje sva dokumenta o vlasništvu placa od 7,55 ari još od 1982. godine, koje je priznala i Opština Kosovo Polje.

 • “Savršeni sklad“ Hamida Isljamija Šoleta

  “Savršeni sklad“ Hamida Isljamija Šoleta

  U Domu kulture “Gračanica“ je posthumno predstavljena kniga “ Savršen sklad“ pesnika sa Gore Hamida isljamija Šoleta. Promociji zbirke koja je nastala 1998. godine prisustvovali su porodica i prijatelji pokojnog pesnika.

 • Dodeljeno devet stanova u Suvom Dolu

  Dodeljeno devet stanova u Suvom Dolu

  U sali Skupštine opštne Gračanica danas je devet porodica potpisalo ugovore kojima im se na korišćenje dodeljuju stanovi izgrađeni u Suvom Dolu. Porodicama će ključevi biti uručeni za 20 dana.

 • Nesuglasice oko sobe u koju je udario grom

  Nesuglasice oko sobe u koju je udario grom

  Nedavno izgorela soba usled udara groma postala je povod za nesuglasice u porodici Spasić u Rabovcu. "Tvrdnja supražnika Mladena i Nadice Spasić da su boravili u sobi koja je nedavno izgorela od udara groma nije tačna", kaže njihov stric Dragan Spasić.

 • U Gračanici osnovan

  U Gračanici osnovan "Skaj klub"

  U prostorijama Biznis centra u Gračanici osnovan je omladinski Skaj klub čiji će članovi, između ostalog, imati priliku da nauče kako da postanu dobri radnici, ali i preduzetnici.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane