Meštani Gračanice u prilici da se oprobaju kao berači malina

Kako bi dodatno zaradili novac, sve više mladih ljudi odlučuje da potraži sezonski posao. Ovoga leta meštani opštine Gračanica dobili su priliku da se oprobaju u berbi malina.

Podeli ovaj članak sa:

Ostalo

 • Na letovanje u Grčku ili Crnu Goru

  Na letovanje u Grčku ili Crnu Goru

  Sezona odmora je počela, a veliki broj meštana Gračanice odavno zna gde letuje ove godine. Mnogi su već rezervisali apartmane, dok ima i onih koji odlaze bez unapred dogovorenog smeštaja.

 • Bresje: Nasilni pokušaj premeravanja Veličkovićeve imovine

  Bresje: Nasilni pokušaj premeravanja Veličkovićeve imovine

  Predstavnik Agencije za privatizaciju koji nije želeo da se predstavi, već dva dana, uz podršku dvadesetak kosovskih policijaca, dolazi na vrata porodice Miroslava Veličkovića u Bresju zahtevajući premeravanje njegovog dvorišta i tvrdeći da je vlasnik te parcele „Kožara“ iz Mitrovice. Veličković, sa druge strane, poseduje sva dokumenta o vlasništvu placa od 7,55 ari još od 1982. godine, koje je priznala i Opština Kosovo Polje.

 • “Savršeni sklad“ Hamida Isljamija Šoleta

  “Savršeni sklad“ Hamida Isljamija Šoleta

  U Domu kulture “Gračanica“ je posthumno predstavljena kniga “ Savršen sklad“ pesnika sa Gore Hamida isljamija Šoleta. Promociji zbirke koja je nastala 1998. godine prisustvovali su porodica i prijatelji pokojnog pesnika.

 • Dodeljeno devet stanova u Suvom Dolu

  Dodeljeno devet stanova u Suvom Dolu

  U sali Skupštine opštne Gračanica danas je devet porodica potpisalo ugovore kojima im se na korišćenje dodeljuju stanovi izgrađeni u Suvom Dolu. Porodicama će ključevi biti uručeni za 20 dana.

 • Nesuglasice oko sobe u koju je udario grom

  Nesuglasice oko sobe u koju je udario grom

  Nedavno izgorela soba usled udara groma postala je povod za nesuglasice u porodici Spasić u Rabovcu. "Tvrdnja supražnika Mladena i Nadice Spasić da su boravili u sobi koja je nedavno izgorela od udara groma nije tačna", kaže njihov stric Dragan Spasić.

 • U Gračanici osnovan

  U Gračanici osnovan "Skaj klub"

  U prostorijama Biznis centra u Gračanici osnovan je omladinski Skaj klub čiji će članovi, između ostalog, imati priliku da nauče kako da postanu dobri radnici, ali i preduzetnici.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane