Kosma dnevnik [AUDIO] - 11.10.2018

Podeli ovaj članak sa:

Kosma dnevnik [AUDIO] - 11.10.2018 from kim on Vimeo.

Ostalo

 • Ime je znak

  Ime je znak

  Od početka ove godine na centralnom Kosovu rođeno je 187 beba. Prema podacima Matične službe Opštine Gračnica, Dunja i Nikola su najčešća imena koja su im roditelji ili kumovi nadevali.

 • MALS: „Grant učinak“ za bolji rad opština

  MALS: „Grant učinak“ za bolji rad opština

  Ministarstvo administracije lokalne samouprave pokrenulo je projekat „Grant učinka“, preko kojeg će opštine na Kosovu, ukoliko ispune određene uslove, dobiti dodatna finansijska sredstva za kapitalne investicije.

 • Gračanica: “Ženidba“ u sedamdesetoj

  Gračanica: “Ženidba“ u sedamdesetoj

  Povodom jubileja Prištinskog pozorišta, u prepunoj sali gračaničkog Doma kulture sinoć je premijerno izvedena predstava Gogoljeva “Ženidba“ u režiji Milana Karadžića. Publika je predstavu ispratila ovacijama.

 • Nastavak saradnje NPP-a i Monbižu teatra iz Berlina

  Nastavak saradnje NPP-a i Monbižu teatra iz Berlina

  Narodno pozorište u Prištini (sa sedištem u Gračanici) nastavilo je dugogodišnju uspešnu saradnju sa Monbižu teatrom iz Belina. Direktori Predrag Radonjić i Maurisi Fare su se potpisivanjem Protokola o saradnji obavezali na razmenu predstava.

 • Prištinsko pozorište obeležava 70 godina postojanja

  Prištinsko pozorište obeležava 70 godina postojanja

  Jedna od najstarijih institucija kulture na Kosovu, NPP sa sedištem u Gračanici, svečanom akademijom obeležila je 70 godina postojanja. Povodom jubileja promovisana je i publikacija “Uprkos svemu“, ali je otvorena i izložba fotografija o istorijatu ovog pozorišta.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane