„Dogovor!?“: Bojan Teofilović i Miodrag Milićević

Podeli ovaj članak sa:

Ostalo

 • Đurđevak: Mere ne utiču na rad, a hleba će uvek biti

  Đurđevak: Mere ne utiču na rad, a hleba će uvek biti

  Uvođenje taksi od 100% na proizvode iz centralne Srbije još uvek ne utiče na rad predškolske ustanove „Đurđevak“ u Gračanici. Kažu da zaliha hrane ima, ali da se nadaju da će ubrzo preovladati „zdrav razum odraslih“ i da će mere biti ukinute.

 • Haradinaj: Spremili smo spisak mera

  Haradinaj: Spremili smo spisak mera

  "Ako Srbija nastavi sa agresijom spremili smo spisak mera koje ćemo uvesti", rekao je premijer Kosova Ramuš Haradinaj nakon sednice kosovske vlade. "Ostavke gradonačelnika srpskih opština na severu nisu u skladu sa Ustavom Kosova", poručuje kosovski premijer.

 • “Korupcija kvari imidž Kosova”

  “Korupcija kvari imidž Kosova”

  Povodom početka Nedelje borbe protiv korupcije, u Prištini je održana konferencija na kojoj su učestvovali ambasadori zemalja Kvinte, šefica Kancelarije EU na Kosovu, i predstavnik Inicijative za napredak. Natalija Apostolova poručuje da "korupcija šteti imidžu Kosova", dok ambasaodri veruju da nije dovoljno imati dobre zakone, bez njihovog sprovođenja.

 • Tuča među stanarima u kontejnerskom naselju

  Tuča među stanarima u kontejnerskom naselju

  U kontejnerskom naselju na Padalištu u Gračanici u kome živi petnaestak porodica juče je došlo do tuče između trojice stanara. Njihove komšije kažu da su pored hladnoće, nedostatka ogreva i tuče svakodnevni problemi.

 • Meštani o vojsci: Zabrinuti smo, ali ne idemo odavde

  Meštani o vojsci: Zabrinuti smo, ali ne idemo odavde

  "Zakoni o transformaciji BSK u vojsku biće usvojeni u parlamentu 14. decembra”, smatra profesor ustavnog prava Riza Smaka. Bez izmene Ustava Kosova, formiranje vojske je gotovo nemoguće, tvrdi Bojan Teofilović iz CPT-a. Meštani zabrinuti, ali poručuju “da neće ostaviti ognjišta”.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane