Vesti
Zdravlje

U srpskim sredinama na Kosovu još 3 lica zaražena

U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 sata još tri osobe su obolele od koronavirusa, jedna je preminula, a pet je izlečenih, pokazuju najnoviji podaci Kriznog štaba u Kosovskoj Mitrovici.
U srpskim sredinama na Kosovu još 3 lica zaražena
Koronavirus u Srbiji (Foto N1)

Tri nova slučaja zareženih virusom Kovid-19 evidentirana su u Leposaviću, četiri izlečena su iz Severne Mitrovice, a jedan iz Zubinog Potoka. Preminulli pacijent je iz Severne Mitrovice.

Do sada je u srpskim sredinama na Kosovu od koronavirusa ukupno obolelo 108 osoba, devet je preminulo a 72 pacijenta su izlečena.

U Severnoj Mitrovici ukupno su zaražene 42 osobe, od kojih je 30 izlečeno, a troje preminulo.

U Zvečanu je 25 ukupno oboleliih, 19 izlečenih, a jedan pacijent je preminuo. U Zubinom Potoku je preminuo jedan pacijent, 15 je izlečeno, dok je ukupan broj zaraženih 21.

Podaci za Leposavić govore da je ukupan broj obolelih 20, četiri je preminulo a osam pacijenata je izlečeno.

Na lečenju u KBC-u u Severnoj Mitrovici je devet pacijenata, u Studentskom domu u Severnoj Mitrovici 16, a u Kliničkom centru u Kragujevcu su dva pacijenta.Ostale vesti

Na Kosovu četvoro novozaraženih

Nacionalni institut za javno zdravlje Kosova saopštio je da su još četiri osobe zaražene Kovidom-19.

  • 28.05.2020
U Srbiji 25 novozaraženih, preminula jedna osoba
U Srbiji je koronavirusom zaraženo još 25 osoba, dok je od posledica ove zaraze preminula jedna osoba, ukupan broj žrtava iznosi 241, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja. 
  • 28.05.2020
Bez novoobolelih od koronavirusa u srpskim sredinama na Kosovu
U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 sata nije zabeležen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.
  • 28.05.2020
Na Kosovu jedan novooboleli, sedam izlečenih pacijenata
Na Kosovu je potvrđen jedan novi slučaj koronavirusa, saopštio je noćas Nacionalni institut za javno zdravlje. Takođe, sedam lica je izlečeno od Kovida-19.
  • 27.05.2020
U Srbiji preminula 1 osoba, 48 oboelelih
Prema poslednjim podacima, u Srbiji je registrovano 48 novih slučajeva koronavirusa. Jedna osoba je preminula.
  • 27.05.2020
Još jedna osoba zaražena kornavirusom u srpskim sredinama
Na severu Kosova u poslednja 24 sata, registrovan je jedan slučaj pozitivan na virus korona, dok je jedno lice izlečeno, saopšteno je danas iz Štaba za vanredne situacije opštine Kosovska Mitrovica.
  • 27.05.2020