Vesti
Zdravlje

Lekar opšte prakse ponovo ordinira u ambulantama u Lipljanu, Lepini i Starom Gracku

Dom zdravlja Donja Gušterice obavestio je putem Fejsbuka svoje korisnike da je posle dužeg niza godina počeo da ordinira lekar opšte medicine (specijalista) u lokalnim ambulantama.

Lekar opšte prakse ponovo ordinira u ambulantama u Lipljanu, Lepini i Starom Gracku
Dom zdravlja Donja Gušterica (Foto Fejsbuk/DZ Donja Gušterica)

Kako se navodi, lekar opšte medicine ordiniraće svakog radnog dana u ambulanti u Lipljanu, dok će utorkom, četvrtkom i petkom biti dostupan meštanima Lepine, a četvrtkom žiteljima Starog Gracka.

Napominje se da će se uskoro odrediti raspored rada lekara i za ostale lokalne ambulante.

 Ostale vesti

Na Kosovu zabeležena četiri slučaja kovida-19
U poslednja 24 sata, na Kosovu su registrovana četiri slučaja koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo zdravstva Kosova. Nije bilo smrtnih slučajeva, dodaje se u objavi ove institucije.
  • 17.05.2022
Srbija: Jedno lice preminulo od posledica koronavirusa
Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata u Srbiji je preminula jedna osoba od posledica koronavirusa, pa je ukupan broj žrtava 16.050, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.
  • 16.05.2022
Na Kosovu zabeležena sedam slučajeva kovida-19

U poslednja 24 sata, na Kosovu je registrovano sedam slučajeva koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo zdravstva Kosova. Nije bilo smrtnih slučajeva, dodaje se u objavi ove institucije.

  • 16.05.2022
Gračanica: Besplatna provera šećera u krvi i pritiska
Ordinacija "In medic" je u saradnji sa udruženjem za borbu protiv šećerne bolesti "Slatko srce" organizovala besplatno merenje šećera u krvi i krvnog pritiska u Gračanici.
  • 16.05.2022
U Srbiji potvrđeno 239 slučajeva koronavirusa
Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata u Srbiji su preminule tri osobe od posledica koronavirusa, pa je ukupan broj žrtava 16.049, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.
  • 15.05.2022
Na Kosovu još 16 novoobolelih

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja Kosova u većinski albanskim sredinama na koronavirus su testirane 593, a infekcija je potvrđena kod 16 osoba.

  • 15.05.2022