Vesti
Zdravlje

Laplje Selo: Hitna služba obeležava 17. godina rada

Služba Hitne pomoći u Lapljem Selu koja radi pri odeljenju Doma zdravlja Gračanica danas obeležava 17. godina rada. "U ovim teškim trenucima ekipa Hitne je spremna, radi 24 sata", kazala je za RTV Kim Dr Marina Marković Madić, načelnik Službe.
Laplje Selo: Hitna služba obeležava 17. godina rada
Ilustracija (Foto Kim)

Načelnik Službe hitne medicinske pomoći u Lapljem Selu Dr Marina Marković Madić je kazala da se radnici ove zdravstvene ustanove trude da obavljaju svoj posao na najbolji mogući način.

„Hitna služba počela je sa radom pre 17. godina. Kako je radila tada radi i sada. I u ovim teškim trenucima ekipa Hitne je spremna, radi 24 sata, svi tehničari i lekari su dostpuni, i nesmetano pružaju pomoć kojima je ona potrebna“, poručila je dr Madić.Ostale vesti

Na Kosovu četvoro novozaraženih

Nacionalni institut za javno zdravlje Kosova saopštio je da su još četiri osobe zaražene Kovidom-19.

  • 28.05.2020
U Srbiji 25 novozaraženih, preminula jedna osoba
U Srbiji je koronavirusom zaraženo još 25 osoba, dok je od posledica ove zaraze preminula jedna osoba, ukupan broj žrtava iznosi 241, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja. 
  • 28.05.2020
Bez novoobolelih od koronavirusa u srpskim sredinama na Kosovu
U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 sata nije zabeležen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.
  • 28.05.2020
Na Kosovu jedan novooboleli, sedam izlečenih pacijenata
Na Kosovu je potvrđen jedan novi slučaj koronavirusa, saopštio je noćas Nacionalni institut za javno zdravlje. Takođe, sedam lica je izlečeno od Kovida-19.
  • 27.05.2020
U Srbiji preminula 1 osoba, 48 oboelelih
Prema poslednjim podacima, u Srbiji je registrovano 48 novih slučajeva koronavirusa. Jedna osoba je preminula.
  • 27.05.2020
Još jedna osoba zaražena kornavirusom u srpskim sredinama
Na severu Kosova u poslednja 24 sata, registrovan je jedan slučaj pozitivan na virus korona, dok je jedno lice izlečeno, saopšteno je danas iz Štaba za vanredne situacije opštine Kosovska Mitrovica.
  • 27.05.2020