Vesti
Zdravlje

Krizni štab Gračanice: Još tri osobe pozitivne na kovid

Prema poslednjim podacima opštinskog Кriznog štaba, na teritoriji opštine Gračanica u poslednja 24 časa registrovana su tri nova slučaja pozitivnih na koronavirus.
Krizni štab Gračanice: Još tri osobe pozitivne na kovid
Kovid ambulanta u Lapljem Selu (Foto arhiva Kim)

Na hospitalizaciji je 15 osoba, dodaje se u saopštenju.

„Situacija je nešto povoljnija, broj zaraženih je manji, ali i dalje je potreban oprez. Ukoliko se i dalje budemo pridržavali mera zaštite, fizičke distance, nošenja maski, imaćemo zadovoljavajuću situaciju“, poručuju iz Кriznog štaba.

Opština Gračanica je trenutno u zelenoj zoni, odnosno u zoni sa niskim rizikom širenja virusa i tako će ostati do petka, kada se očekuje nova procena epidemiološke situacije, a potom i nova odluka.Ostale vesti

U Srbiji 1.317 novozaraženih
Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja u Srbiji je registrovano 1.317 novozaraženih koronavirusa, a preminulo je 20 osoba, objavljeno je na sajtu covid19.rs.
  • 17.01.2021
U Srbiji preminule još 22 osobe
Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja u Srbiji su registrovana 1.393 nova slučaja koronavirusa, a preminule su 22 osobe, objavljeno je na sajtu covid19.rs.
  • 16.01.2021
Na Kosovu 363 nova slučaja, šest preminulih
Prema najnovijim podacima, na Kosovu je preminulo šest osoba od posledica koronavirusa, a ukupan broj smrtnih slučajeva od početka epidemije je 1.405, saopštio je Nacionalni institut za javno zdravlje u Prištini.
  • 16.01.2021
Vučić: Novinari na listi prioriteta za vakcinisanje
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od Vlade Srbije da novinare stavi na listu prioriteta za vakcinisanje.
  • 16.01.2021
U srpskim sredinama 10 novozaraženih
U srpskim sredinama je, prema najnovijim podacima, registrovano 10 novih slučajeva zaraze, dok je iz izolacije izašlo 48 lica, saopšteno je iz Kriznog štaba opštine Kosovska Mitrovica.
  • 16.01.2021
Opština Gračanica ostaje u zelenoj zoni
Prema novoj odluci Ministarstva zdravlja o podeli opština po zonama u zavisnosti od broja inficiranih na nedeljnom nivou, Opština Gračanica ostaje u zelenoj zoni.
  • 15.01.2021