Vesti

Žarko Joksimović i Leon Maljazogu večeras u “Dogovoru!?”

„Dogovor!?“, politička emisija KIM radija na programu je i večeras u 20 sati na kanalima televizija Herc, Mir i Puls.
Žarko Joksimović i Leon Maljazogu večeras u “Dogovoru!?”
(Foto KIM)

Dogovor?! -emisija 12- NAJAVA from kim on Vimeo.

Gosti dvanaeste emisije “Dogovor” su novinar Žarko Joksimović i kosovski analitičar Leon Maljazogu.

Joksimović i Maljazogu govore o odnosima Beograda i Prištine, evropskim i lokalnim integracijama, primeni Ahtisarijevog plana severno i južno od Ibra i novom TV kanalu na srpskom jeziku koji treba da pokrije čitavu teritoriju Kosova.

„Dogovor!?“ se od 20 sati, osim na kanalima televizija Herc, Mir i Puls, emituje i na radio stanicama, članicama Kosovsike medijske asocijacije (KOSMA). Ovaj program je dostupan za gledanje i na sajtu KIM radija.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017