Vesti
Vreme

Vreme oblačno i sa sunčanim intervalima

Poslednjeg dana ove godine na centralnom Kosovu vreme će biti oblačno i sa povremenim sunčanim intervalima.
Vreme oblačno i sa sunčanim intervalima
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Temperatura će se kretati između 1-2 stepena Celzijusa, dok se očekuje dnevni maksimumi između 8-12 stepeni Celzijusovih.

Vazdušni pritisak je 1.022 mBara, a vlažnost vazduha 88%.

Sam vazduh je jutros lošeg kvaliteta sa 74 AQI jedinica. Bolje je u Prištini, gde je izmereno 43 AQI.

Za novogodišnji vikend, 1. i 2. januara, se očekuje toplo vreme za ovo doba godine, uz delimično razvedravanje.

 

 
Ostale vesti

Vedro i hladno vreme
Nakon vrlo hladnog jutra očekuje nas vedar dan, mestimično sa snežnim padavinama. Dnevna temperatura neće imati pozitivne vrednosti.
  • 22.01.2022
Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022