Vesti
Vreme

Toplo za ovo doba godine

Shodno najavama meteorologa, osvanulo je još jedno maglovito jutro uz slab mraz. Pred nama je pretežno sunčan i topao utorak za kraj decembra, sa maksimalnom temperaturom do 11 stepeni Celzijusa.
Toplo za ovo doba godine
Ilustracija (Foto Unsplash)

Trenutna vlažnost vazduha je 88%, dok povišeni vazdušni pritisak iznosi 1.028 mBara.

Tiho je i bez vetra, a nešto jači udari se očekuju tokom popodneva sa severoistoka. Oko 16.00 dostizaće briznu od 18 km/h.

Očekuju se relativno nepovoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Кod osetljivih osoba su mogući neraspoloženje, poremećaj sna i glavobolja.

Naoblačenje sa kišom i padom temperature koje je zahvatilo severne predele Srbije, tokom jutra i prepodneva proširiće se na zapadne i centralne, a posle podne i na ostale delove.

Tokom večeri i noći moguća je mestimično slaba kiša.Ostale vesti

Oblačno i hladno
Pred nama je oblačno i hladnije vreme sa povremenim snegom, uz maksimalnu dnevnu temperaturu do dva stepena u Prištini i široj okolini.
  • 29.01.2023
Oblačno uz snežne padavine

Prvog dana vikenda očekuje nas pretežno oblačno vreme, povremeno sa snežnim padavina, saopštavaju kosovski meteorolozi.

  • 28.01.2023
Oblačno i hladno, povremeno provejavanje snega
Poslednji radni dan ove sedmice će obeležeti oblačno i hladno vreme uz povremeni slab sneg.
  • 27.01.2023
Slab sneg povremeno
Tokom prethodne noći zabelela su se pojedina sela u okolini Prištine. Slabih padavina ima i ovoga jutra, a uslova za susnežicu i sneg će biti tokom celog dana.
  • 26.01.2023
Povremeno slab sneg
Pred nama je pretežno oblačna i uglavnom suva sreda. U Prištini i okolini će povremeno promicati slab sneg, uglavnom u popodnevnim i večernjim satima.
  • 25.01.2023
Povremeno kiša
Toplo i vlažno jutro mestimično je kratkotrajno bilo oivičeno zracima sunca. Ipak, tokom dana nas očekuju uglavnom oblaci i padavine, a tokom večeri će biti uslova za susnežicu.
  • 24.01.2023