Vesti
Vreme

Suvo, smena sunca i oblaka

Na centralnom Kosovu će tokom današnjeg dana preovladavati suvo vreme, uz smenu sunca i oblaka.
Suvo, smena sunca i oblaka
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Temperatura će se kretati u rasponu od minus tri do plus dva stepena.

Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar.

Zbog moguće poledice i klizavih puteva, vozačima se savetuje dodatna opreznost u toku vožnje.

Sunce će izaći u 7.01, a zaći u 16.04, pa će obdanica trajati 9 sati i 3 minuta.


Meteogram - 5 days - ГрачаницаPrognoza Грачаница - meteoblue


Početkom sledeće nedelje očekuju se izuzetno hladna jutra sa jutarnjim temperaturama i do minus osam stepeni. Dani će biti vedri i pretežno sunčani.

U drugoj polovini nedelje će doći do naoblačenja, padaće susnežica i kiša, a najviše dnevne temerature kretaće se oko 10 stepeni Celzijusa.Ostale vesti

Vedro i hladno vreme
Nakon vrlo hladnog jutra očekuje nas vedar dan, mestimično sa snežnim padavinama. Dnevna temperatura neće imati pozitivne vrednosti.
  • 22.01.2022
Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022