Vesti
Vreme

Promenljivo vreme

Drugog dana vikenda na Kosovu će biti promenljivo vreme, uz pojavu sunca i oblaka, najavljuju meteorolozi Hidrometeorološkog instituta Kosova.
Promenljivo vreme
Ilustracija (Foto Istock)

Kako navode, nedavne kiše koje su padale imale su pozitivan uticaj, kako na kvalitet vazduha, tako su i značajno poboljšale biometeorološke i agrometeorološke uslove.

Minimalne temperature danas kretaće se između 9-12 stepeni Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 21-25 stepeni Celzijusovih. Duvaće slab do umeren vetar severozapadnog smera.Ostale vesti

Promenljivo, ponegde pljuskovi

Prema najavama metereologa na centralnom Kosovu će preovlađivati promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala u toku dana. U kasnim popodnevnim časovima očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom i udarima groma.

  • 07.08.2022
Sunčan i topao dan
Na centralnom Kosovu danas će preovladavati sunčano i toplo vreme uz povremenu oblačnost.
  • 06.08.2022
Veoma toplo, do 35 stepeni
Prema najavama metereologa, petak donosi sunčano i veoma toplo vreme. U toku dana dolaziće do razvoja prolazne oblačnosti.
  • 05.08.2022
Pretežno sunčano
Danas će biti sunčano i veoma toplo vreme, uz povremenu pojavu oblačnosti.
  • 04.08.2022
Promenljivo, ponegde pljuskovi
Prema prognozama metereologa na centralnom Kosovu će danas preovlađivati promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Popodne mogući kratkotrajni pljuskovi.
  • 03.08.2022
Prijatno toplo
Prema prognozama metereologa na centralnom Kosovu će preovladavati sunčano vreme uz povremenu oblačnost.
  • 02.08.2022