Vesti
Vreme

Promenljivo oblačno, popodne kiša

Prema prognozi meteorologa na Kosovu će danas vreme biti oblačno mestimično sa kišom. U pojedinim krajevima u večernjim časovima očekuju se snežne padavine.
Promenljivo oblačno, popodne kiša
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Jutarnje temperature kretale su se -1 do 2, dok se maksimalne dnevne prognoziraju od 12 stepeni Cezijusa.

Kvalitet vazduha u Prištini trenutno je umereno zagađen, izmereno je 69 AQI jedinica. Pa se osetljivim grupama ljudi preporučuje da ograniče vreme koje provode napolju.

Vlažnost vazduha je 76%.

I narednih dana vreme će biti promenljivo oblačno mestimično sa kišom, koja će od ponedeljka preći u sneg.Ostale vesti

Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022
Pretežno vedro i malo toplije
Vreme danas pretežno sunčano, a nešto više oblaka se očekuje samo u planinskim predelima. Noćas i ujutru će biti mraza, a u mnogim mestima i magle.
  • 16.01.2022