Vesti
Vreme

Pretežno sunčano, povremeno malo oblaka

U naredna dva dana će se zadržati sunčano vreme sa povremenim naoblačenjima. Nakon relativno hladnih jutara, maksimalne dnevne temeperature će se u najtoplijem delu dana približiti desetom podeoku na Celzijusovoj skali. Tokom vikenda se ne očekuju padavine.
Pretežno sunčano, povremeno malo oblaka
Ilustracija (Foto Pixabay)

Minimalne temperature će se kretati od minus pet do minus dva stepena Celzijusovih, dok će dnevne maksimalne biti u rasponu od sedam do devet stepeni Celzijusovih. Duvaće pretežno slab do umeren vetar južnih smerova.

Natprosečno toplo vreme zadržaće se tokom cele sledeće nedelje. Mestimično će biti uslova za slabu kišui susnežicu.

Vlažnost vazduha ovoga jutra iznosi 69%, a pritisak je blago iznad normale sa 1.020 mBara. Vidljivost je dobra, ali se vozačima savetuje oprez zbog moguće poledice i zaostalog snega na putevima.

Vazduh u Lapljem Selu je trenutno lošeg kvaliteta sa 79 AQI jedinica, pa osetljive grupe ljudi treba da izbegavaju duže zadržavanje napolju. Jednako je loše ovog jutra i u Prištini gde je izmereno 85 AQI jedinica.Ostale vesti

Pretežno oblačno i bez padavina
Nakon jutarnjeg mraza tokom dana  na cetralnom Kosovu očekuje se pretežno oblačno vreme sa kratkim sunčanim intervalima.
  • 26.11.2022
Delimično oblačno i suvo
Nakon dužeg perioda praćenog povremenim jačim i slabijim kišama, pred nama je suv i delimično oblačan petak.
  • 25.11.2022
Umereno do potpuno oblačno, povremena kiša prepodne
Nakon maglovitog jutra sa slabom kišom, pred nama je oblačan dan sa izglednim šansama za mestimične padavine do 13.00. Rano popodne će doneti razvedravanje.
  • 24.11.2022
Povremeni pljuskovi
Pred nama je pretežno oblačan dan, mestimično s kišom. Na planinama moguć kratkotrajni sneg.
  • 23.11.2022
Oblaci, popodne kiša i jak vetar
Nakon suvog jutra sa mestimičnom maglom, u prvom delu dana nas očekuje pretežno oblačno vreme. Kiša se očekuje popodne i uveče, ali neće biti pretrano jakog intenziteta.
  • 22.11.2022
Oblačno, hladno i kišovito
Dan pred nama biće oblačan i hladan sa kišom i lokalnim pljuskovima. Prestanak padavina očekuje se tokom noći. 
  • 21.11.2022