Vesti
Vreme

Pretežno sunčano i sveže

U sredu će preovladavati pretežno sunčano vreme. Više oblaka se očekuje u četvrtak, kada će biti uslova za lokalne pljuskove.
Pretežno sunčano i sveže
Ilustracija (Foto Pixabay)

Nakon hladnog jutra sa temperaturama od oko minus tri stepena, dnevna maksimalna na centralnom Kosovu neće preći četvrti podeok u plusu Celzijusove skale.

Vazdušni pritisak je u granicama normale sa 1.014 mBara, a trenutna vlažnost iznosi 78 procenata. U oblastima bez magle vidljivost je odlična, ali se vozačima ipak savetuje posebna opreznost zbog mogućih naslaga leda i snega na putevima.

Više padavina očekuje nas tokom predstojećeg vikenda.

U toku današenjeg dana neće biti značajnijeg vetra, a udari do šest km/h dolaziće uglavnom sa severozapada.

Sunce je izašlo u 6 sati i 53 minuta, zalazi u 4.02 minuta, pa će obdanica trajati 9 sati i 9 minuta.

Kvalitet vazduha ovoga jutra u Prištini je skroman sa 56 izmerenih AQI jedinica. Zbog kvara na mernom uređaju, još uvek nema podataka za Laplje Selo i okolinu.Ostale vesti

Oblačno, povremeno sa kišom
Nakon prohladnog jutra praćenog slabom kišom, pred nama je tmurni petak u kome se vremenske prilike neće značajnije menjati, iako je moguće da tokom ranog popodneva dođe do delimičnog razvedravanja, pa se na kratko pojavi i sunce.
  • 02.12.2022
Kišovit početak decembra

Prvog dana decembra predviđa se oblačno vreme povremeno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

  • 01.12.2022
Povremeno kiša, sutra mogući susnežica i sneg
Poslednjeg dana novembra, kao i prvih dana decembra, vreme će biti pretežno oblačno uz slabu kišu, a na planinama će padati sneg.
  • 30.11.2022
Nakon mraza, oblačno sa povremenim sunčanim intervalima

Nakon jutarnjeg mraza, tokom dana očekuje nas umereno do potpuno oblačno, vreme pre podne ponegde sa sunčanim periodima.

  • 29.11.2022
Oblačno i bez padavina

Prema prognozi meteorologa očekuje se umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo vreme.

  • 28.11.2022
Oblaci, kiša i susnežica

Na centralnom Kosovu za drugi dan vikenda prognozira se pretežno oblačno vreme. Kiša koja će preći u susnežicu očekuje se popodne i tokom noći.

  • 27.11.2022