Vesti
Vreme

Pretežno oblačno vreme sa kišom

U većem delu Kosova će tokom dana preovladavati pretežno oblačno i kišovito vreme.
Pretežno oblačno vreme sa kišom
Ilustracija (Foto Pixabay)

Minimalne temperature će se kretati od tri do četiri stepena Celzijusovih, dok će dnevne maksimalne biti u rasponu od osam do devet stepeni Celzijusovih.

Duvaće pretežno slab do umeren vetar severoistočnih smerova.

U Prištini i okolini kvalitet vazduha je 27 AQI, što znači da je trenutno dobar. Preporučuju se aktivnosti na otvorenom i provetravanje prostorija.

Vlažnost vazduha ovoga jutra iznosi 75% procenata, a pritisak je u granicama normale sa 1011 mBara.

Sunce je izašlo u 07 sati i 04 minuta, zalazi u 16 sati i 08 minuta.

 

 
Ostale vesti

Vedro i hladno vreme
Nakon vrlo hladnog jutra očekuje nas vedar dan, mestimično sa snežnim padavinama. Dnevna temperatura neće imati pozitivne vrednosti.
  • 22.01.2022
Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022