Vesti
Vreme

Pretežno oblačno vreme

U većem delu Kosova će tokom dana preovladavati pretežno oblačno vreme.Snežne padavine slabog intenziteta očekuju se u planinskim predelima.

Pretežno oblačno vreme
Ilustracija (Foto Naslovi.net)

Jutarnje temperature kretale su se od -2 do 0, maksimalna dnevna temperatura neće preći 2 stepena..

Sunce je izašlo u 7:09, a zaći će u 15:57 časova.

Trenutna vlažnost vazduha uznosi 99%. Pritisak je nešto povišen (1031hPa).

Tokom dana će duvati slab do umeren severoistočni vetar.

Vazduh u Prištini je jutros umerenog kvaliteta sa 82 AQI jedinice.

Odrasli i deca sa plućnim problemima i odrasli sa srčanim problemima koji imaju simptome, trebali bi razmotriti smanjenje napornih fizičkih aktivnosti, posebno na otvorenom.Ostale vesti

Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022
Pretežno vedro i malo toplije
Vreme danas pretežno sunčano, a nešto više oblaka se očekuje samo u planinskim predelima. Noćas i ujutru će biti mraza, a u mnogim mestima i magle.
  • 16.01.2022