Vesti
Vreme

Pred nama topao vikend

Prvog dana vikenda na Kosovu će preovladavati pretežno sunčano vreme.
Pred nama topao vikend
Ilustracija (Foto Pixabay)

Nakon hladnog jutra sa temperaturama do minus dva stepena, dnevna maksimalna na centralnom Kosovu dostićiće 11 podeljak u plusu Celzijusove skale.

Vazdušni pritisak je u granicama normale sa 1.015 milibara, a trenutna vlažnost iznosi 78 procenata.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar.

U Prištini i okolini kvalitet vazduha je 31 AQI, što je znači da je trenutno dobar. Preporučuju se aktivnosti na otvorenom i provetravanje prostorija.

Sunce je izašlo u 07 sati i 03 minuta, zalazi u 16 sati i 06 minuta.Ostale vesti

Vedro i hladno vreme
Nakon vrlo hladnog jutra očekuje nas vedar dan, mestimično sa snežnim padavinama. Dnevna temperatura neće imati pozitivne vrednosti.
  • 22.01.2022
Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022