Vesti
Vreme

Oblačno, povremeno sa kišom i snegom

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Kosova danas se očekuje pretežno oblačno vreme, povremeno sa kišom i snežnim padavinama. 
Oblačno, povremeno sa kišom i snegom
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Nestabilna meteorološka situacija nastaviće se i narednih dana. Prema podacima Hidrometeorološkog instituta najintenzivnija količina padavina biće u Metohiji.

Jutarnje temperature jutros su bile između -5 do 0 stepeni, dok će maksimalne dnevne iznositi od 1 do 3 stepena Celzijusa.

Duvaće jugozapadni i severozapadni vetar, brzinom od 1 do 7 m/s.

Indeks kvaliteta vazduha u Lapljem Selu jutros je 36, što znači da je vazduh dobar. Preporučuje se provetravanje prostorija.

Vlažnost vazduha je 80 procenata.

 Ostale vesti

Mestimično oblačno
Na Kosovu će prema podacima Hidrometerološkog zavoda preovladavti mestimično oblačno vreme, sa sunčanim intervalima.
  • 20.01.2021
Mestimično oblačno i suvo vreme
Prema prognozi Hidrometerološkog zavoda na Kosovu će danas preovladavati oblačno i suvo vreme. Jutro sa mrazem i maglom u planinskim predelima.
  • 19.01.2021
Veoma hladno vreme
Danas će na Kosovu preovladavati veoma hladno vreme. Maksimalna dnevna temperatura neće prelaziti u plus.
  • 18.01.2021
Pretežno oblačno, temperatura do -2
Prema podacima Hidrometerološkog zavoda, na Kosovu će danas preovladavati pretežno oblačno vreme, u pojedinim mestima sa slabim snežnim padavinama.
  • 17.01.2021
Umereno oblačno i uglavnom suvo
Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Kosova danas se očekuje pretežno oblačno i uglavnom suvo vreme. Najviša dnevna tempetraura neće prelaziti nulu.  
  • 15.01.2021
Oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom
Nakon jutarnjeg mraza, Kosovu se prognozira oblačno i hladno vreme uz pojavu susnežice u drugom delu dana. Najviša dnevna temperatura do 2 stepena.
  • 14.01.2021