Vesti
Vreme

Oblačno, mestimično sa kišom i snegom

Prvog dana vikenda očekuje se pretežno oblačno vreme sa kišom i snegom u pojedinim mestima. Posle podne i uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje. 
Oblačno, mestimično sa kišom i snegom
Ilustracija (Foto Pixabay)

Jutarnje temperature kretaće se od 0 do 2, dok će maksimalna dnevna dostići 5 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umeren severoistočni vetar.

Trenutna vlažnost vazduha je 90%, a vazdušni pritisak iznosi 1.011 mBara.

Biometeorološka situacija može biti nepovolјna za srčane bolesnike i osobe koje imaju problema sa respiratornim sistemom. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu poremećaja sna, promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

U nedelju umereno do potpuno oblačno suvo i hladno tokom dana uz kratkotrajno razvedravanje. Najviša dnevna temperatura do 8 stepeni.

Prvog dana naredne sedmice umereno do potpuno oblačno, u nižim predelima sa mešovitim padavinama, kišom i snegom, a u brdsko-planinskom području sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.Ostale vesti

Oblačno i hladno
Pred nama je oblačno i hladnije vreme sa povremenim snegom, uz maksimalnu dnevnu temperaturu do dva stepena u Prištini i široj okolini.
  • 29.01.2023
Oblačno uz snežne padavine

Prvog dana vikenda očekuje nas pretežno oblačno vreme, povremeno sa snežnim padavina, saopštavaju kosovski meteorolozi.

  • 28.01.2023
Oblačno i hladno, povremeno provejavanje snega
Poslednji radni dan ove sedmice će obeležeti oblačno i hladno vreme uz povremeni slab sneg.
  • 27.01.2023
Slab sneg povremeno
Tokom prethodne noći zabelela su se pojedina sela u okolini Prištine. Slabih padavina ima i ovoga jutra, a uslova za susnežicu i sneg će biti tokom celog dana.
  • 26.01.2023
Povremeno slab sneg
Pred nama je pretežno oblačna i uglavnom suva sreda. U Prištini i okolini će povremeno promicati slab sneg, uglavnom u popodnevnim i večernjim satima.
  • 25.01.2023
Povremeno kiša
Toplo i vlažno jutro mestimično je kratkotrajno bilo oivičeno zracima sunca. Ipak, tokom dana nas očekuju uglavnom oblaci i padavine, a tokom večeri će biti uslova za susnežicu.
  • 24.01.2023