Vesti
Vreme

Nestabilno vreme i narednih dana

Nestabilno vreme će nas pratiti do 12. juna, najavljuju iz Hidrometeorološkog zavoda Kosova.

Nestabilno vreme i narednih dana
Uglavnom oblačno sa kišom (Foto Kim arhiva)

Danas će se smenjivati sunce i oblaci, a prema najavama meteorologa, biće i kiše. Što se tiče temperatura, one će biti nepromenjene. Danas u Prištini minimalna 11, maksimalna do 25 stepeni Celzijusa.

Sutra slične prognoze kao i danas, sunce i oblaci za koje se predviđa da će doneti kišu. Temperatura od 13 do 25 stepeni.

U sredu će biti sunčano, ali ponovo stiže naoblačenje koje će doneti kišu. Padavine će biti najintenzivnije u planinskom reljefu.

U četvrtak bez promena što se tiče vremena, dok će u petak biti pretežno oblačno sa povremenim
sunčanim intervalima. Poslednjih dana temperature ostaju gotovo konstantne.

Grmljavina i sevanje iz oblaka se očekuje gotovo svakodnevno a nije isključena ni mogućnost pojave grada u izolovanim područjima.

Padavine će biti izraženije u Metohiji. Duvaće slab i lokalno jak vetar severoistočnog i jugozapadnog smera.Ostale vesti

Uglavnom sunčano

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i toplo vreme uz povremenu oblačnost. Maksimalna dnevna temperatura do 25 stepeni Celzijusa.

  • 30.09.2023
Pretežno sunčano
Nakon svežeg jutra, kraj radnje nedelje obeležiće pretežno sunčano i toplo vreme. Oko planinskih predela, očekuju se izolovani pljuskovi.
  • 29.09.2023
Sunčano uz povremenu oblačnost

Na centralnom Kosovu se očekuje suncano vreme uz povremenu oblačnosti. Maksimalna dnevna temperatura do 26 stepeni.

  • 28.09.2023
Oblačno vreme

Nakon svežeg jutra, očekuje nas oblačan dan sa povremenim sunčanim intervalima.

  • 27.09.2023
Uglavnom sunčano
Za utorak se na centralnom Kosovu prognozira uglavnom sunčano vreme, povremeno uz malo oblaka. Maksimalna dnevna temperatura do 23 stepena.
  • 26.09.2023
Dan bez sunca, lokalni pljuskovi i nepogode
Početak nove sedmice donosi kišu, lokalne pljuskove i grmljavinske nepogode. U Prištini i okolini se popodne očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje.
  • 25.09.2023