Vesti
Vreme

Malo do umereno oblačno i suvo

Nakon maglovite noći i jutra uz slab mraz, očekuje nas malo do umereno oblačan dan sa maksimalnom dnevnom temperaturom do četiri stepena.
Malo do umereno oblačno i suvo
Ilustracija (Foto Pixabay)

Vlažnost vazduha u Prištini i okolini trenutno iznosi 96%, dok je vazdušni pritisak 1.022 mBara.

Tokom današnjeg dana će povremeno duvati slab zapadni vetar brzinom do šest km/h.

Relativno povoljne biometeorološke prilike će pogodovati svim hroničnim bolesnicima i osetljivim osobama. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima, a meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolju.

Slično vreme uz dalji blagi rast maksimalne dnevne temperature se na centralnom Kosovu očekuje i poslednjeg dana radne sedmice.

Prema najavi RHMZ Srbije, do 30. decembra nas očekuje uglavnom suvo i stabilno vreme, pa najverovatnije neće biti snega za Novu godinu.Ostale vesti

Oblačno i hladno
Pred nama je oblačno i hladnije vreme sa povremenim snegom, uz maksimalnu dnevnu temperaturu do dva stepena u Prištini i široj okolini.
  • 29.01.2023
Oblačno uz snežne padavine

Prvog dana vikenda očekuje nas pretežno oblačno vreme, povremeno sa snežnim padavina, saopštavaju kosovski meteorolozi.

  • 28.01.2023
Oblačno i hladno, povremeno provejavanje snega
Poslednji radni dan ove sedmice će obeležeti oblačno i hladno vreme uz povremeni slab sneg.
  • 27.01.2023
Slab sneg povremeno
Tokom prethodne noći zabelela su se pojedina sela u okolini Prištine. Slabih padavina ima i ovoga jutra, a uslova za susnežicu i sneg će biti tokom celog dana.
  • 26.01.2023
Povremeno slab sneg
Pred nama je pretežno oblačna i uglavnom suva sreda. U Prištini i okolini će povremeno promicati slab sneg, uglavnom u popodnevnim i večernjim satima.
  • 25.01.2023
Povremeno kiša
Toplo i vlažno jutro mestimično je kratkotrajno bilo oivičeno zracima sunca. Ipak, tokom dana nas očekuju uglavnom oblaci i padavine, a tokom večeri će biti uslova za susnežicu.
  • 24.01.2023