Vesti
Vreme

Jutro hladno, tokom dana toplije

Na Kosovu će preovladavati pretežno sunčano vreme. Ujutru hladno uz slab mraz, dok će dnevena temperatura dostići 22 stepena.
Jutro hladno, tokom dana toplije
Ilustracija (Foto Objektiv)

Prema podacima Hidrometerološkog zavoda Kosova ističe se da će jutra biti relativno hladna. Minimalne temperature kretaće se od -1 do 3 stepena Celzijusa, dok će dnevene maksimalne teperetaure biti od 14 do 22 stepena.

Duvaće slab do umeren severoistočni i jugozapadni vetra.

Biometeorološke i agrometeorološke prilike biće relativno dobre. Što se tiče agro-meteoroloških uslova, ova nedelja će biti povoljna za sadnju jesenjih useva.Ostale vesti

Nestabilno i toplo
Nakon noći sa malo oblaka, osvanulo je delimično sunčano jutro. Trenutna verovatnoća za padavine iznosi oko 60 odsto, a biće veća u drugom delu dana. 
  • 30.05.2023
Smena sunca i oblaka

Na centralnom Kosovu vreme će tokom dana biti pretežno oblačno sa dužim sunčanim intervalima.

  • 29.05.2023
Oblačno, mestimično sa kišom

Drugog dana vikenda na centralnom Kosovu vreme će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima.

  • 28.05.2023
Vreme promenljivo, mogući pljuskovi
Za subotu se predviđa učestalo oblačno vreme sa sunčanim intervalima, mogući su lokalni pljuskovi, praćeni udarima groma i gradom.
  • 27.05.2023
Oblačno, nestabilno i narednih dana
Osvanuo je oblačan petak u Prištini i okolini. Najviša dnevna temperatura do 21 stepen, tokom popodneva će biti mogućnosti za grmljavinu praćenu kišom i gradom. Nestabilno vreme će se zadržati i u narednom periodu.
  • 26.05.2023
Umereno oblačno, uslovi za pljuskove
Nakon toplog jutra, očekuje nas umereno oblačan četvrtak sa uslovima za povremene pljuskove, naročito u drugom delu dana.
  • 25.05.2023