Vesti
Vreme

Jutro hladno, tokom dana toplije

Na Kosovu će preovladavati pretežno sunčano vreme. Ujutru hladno uz slab mraz, dok će dnevena temperatura dostići 22 stepena.
Jutro hladno, tokom dana toplije
Ilustracija (Foto Objektiv)

Prema podacima Hidrometerološkog zavoda Kosova ističe se da će jutra biti relativno hladna. Minimalne temperature kretaće se od -1 do 3 stepena Celzijusa, dok će dnevene maksimalne teperetaure biti od 14 do 22 stepena.

Duvaće slab do umeren severoistočni i jugozapadni vetra.

Biometeorološke i agrometeorološke prilike biće relativno dobre. Što se tiče agro-meteoroloških uslova, ova nedelja će biti povoljna za sadnju jesenjih useva.Ostale vesti

Sunčano vreme

Nakon svežeg jutra na Kosovu se danas očekuje vedro i sunčano vreme, najavljuju meteorolozi.

  • 19.10.2021
Poboljšanje vremena, ove nedelje toplije
Narednu nedelju će pratiti lepo vreme i relativno bez padavina. Ova meteorološka situacija dolazi kao rezultat jakih vazdušnih masa sa visokim atmosferskim pritiskom. Ujutro se u nizinama prognozira magla, kao posljedica smanjenja minimalnih temperatura (radijacijska magla), dok se tokom dana predviđa povećanje maksimalnih temperatura.
  • 18.10.2021
Oblačno uz povremene sunčane intervale
Na Kosovu će danas preovlađivati oblačno vreme, sa povremenim sunčanim intervalima.
  • 17.10.2021
Hladno i kišovito, popodne prestanak padavina
Na Kosovu će preovladavati oblačno i hladnije vreme sa povremenom kišom, posle podne i uveče očekuje se prestanak padavina.
  • 16.10.2021
Hladno sa kišom
Kišovito i hladno vreme preovladavaće naredna dva dana na Kosovu.
  • 15.10.2021
Oblačno sa temperaturom do 12 stepeni
Prema prognozi meteorologa, na Kosovu će i danas preovladavati pretežno oblačno vreme, uz blagi porast dnevnih temperatura.
  • 14.10.2021