Vesti
Vreme

Hladno sa slabim snegom, pa razvedravanje

U Prištini i okolini se tokom prepodneva očekuje hladno vreme sa susnežicom i snegom. Popodne razvedravanje.
Hladno sa slabim snegom, pa razvedravanje
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Dnevna temperatura će se kretati u rasponu od minus tri do jednog ili dva stepena Celzijusa u plusu.

Duvaće severni vetar, u pojačanju do podneva kada će udari dostizati i 30 km/h.

Vazdušni pritisak je trenutno povišen i iznosi 1024 mBara. Vazduh u Prištini je jutros dobrog kvaliteta sa 25 izmerenih AQI jedinica. Zbog kvara na mernom uređaju još uvek nema podataka o kvalitetu vazduha u Lapljem Selu.

U područjima bez magle, vidljivost je dobra, ali se vozačima savetuje oprez zbog poledice i zaostalog snega na putu.

Ovog jutra je vrlo hladno u Restelici na Gori, sa temperaturom od 10 stepeni ispod nule. Stanovnike tog dela Kosova očekuje ledeni dan.Ostale vesti

Vedro i hladno vreme
Nakon vrlo hladnog jutra očekuje nas vedar dan, mestimično sa snežnim padavinama. Dnevna temperatura neće imati pozitivne vrednosti.
  • 22.01.2022
Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022