Vesti
Vreme

Hladno i oblačno vreme

U sredu će preovladavati pretežno oblačno vreme. Slabe snežne padavine očekuju se u planinskim dolinama.

Hladno i oblačno vreme
Ilustracija (Foto Pixabay)

Nakon hladnog jutra sa temperaturama od oko minus dva stepena, dnevna maksimalna na centralnom Kosovu neće preći drugi podeljak u plusu Celzijusove skale.

Vazdušni pritisak je u granicama normale sa 1.026 mBara, a trenutna vlažnost iznosi 85 procenata.

U toku današenjeg dana duvaće slab severoistočni vetar.

Sunce je izašlo u 6 sati i 58 minuta, zalazi u 4.02 minuta, pa će obdanica trajati 9 sati i 14 minuta.

Kvalitet vazduha ovoga jutra u Prištini je skroman sa 56 izmerenih AQI jedinica.Ostale vesti

Sneg i pad temperature

Posle kiše koja je padala tokom noći, jutros je na centralnom Kosovu ponovo zabeleo sneg. Meteorolozi predivđaju pad dnevnih temperatura.

  • 21.01.2022
Sunce, oblaci, kiša pa sneg
Na Kosovu će posle vedrog i hladnog jutra, posle podne i tokom večeri doći do naoblačenja s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
  • 20.01.2022
Bez promene
Na centralnom Kosovu će se zadržati uglavnom sunčano vreme sa nešto oblaka tokom dana. Temperature u okviru dnevnih proseka u ovom periodu - nakon vrlo hladnog jutra sa "jakim" minusom očekuje nas nekoliko sati tokom dana sa temperaturom od 2 do 3 stepena u plusu.
  • 19.01.2022
Vedro i hladno
Danas nas očekuje sunčano i hladno vreme. Nakon jutra sa nešto manjim minusom nego prethodnih dana, očekuje nas sunčan dan sa temperaturama od nekoliko stepeni u plusu - od 2 do 3 stepena Celzijusa.
  • 18.01.2022
Sunčano, krajem dana naoblačenje i padavine
Nakon vrlo hladnog jutra sa jakim mrazom, očekuje nas pretežno vedar i sunčan dan. Popodne i uveče može doći do jačeg naoblačenja, koje će u planinskim predelima usloviti sneg.
  • 17.01.2022
Pretežno vedro i malo toplije
Vreme danas pretežno sunčano, a nešto više oblaka se očekuje samo u planinskim predelima. Noćas i ujutru će biti mraza, a u mnogim mestima i magle.
  • 16.01.2022