Vesti
Vreme

Do petka sunčano i veoma toplo

Tokom narednih pet dana zadržaće se stabilno i toplo vreme. Očekuju se temperature iznad proseka za ovo doba godine. U Gračanici danas do 23 stepena.
Do petka sunčano i veoma toplo
Ilustracija (Foto Anadolija, Samir Velija)

U planinskim predelima očekuje se mestimična oblačnost, u ranim satima biće rose i magle, što će smanjiti horizontalnu vidljivost ispod 5km. Minimalne temperature kretaće se između 2-5 stepeni Celzijusovih, dok se maksimalne dnevne očekuju 20-24 stepena Celzijusovih.

U utorak vreme slično današnjem, ali se očekuje niska do srednja oblačnost. Minimalne temperature kretaće se između 3-5 stepeni Celzijusovih, dok se maksimalne dnevne očekuju od 21-24 stepena Celzijusovih, saopštavaju iz Hidrometeorološkog instituta Kosova.

U sredu sunčano i promenljivo oblačno vreme. Minimalne vrednosti kretaće se između 3-5 stepeni Celzijusovih. Dok se očekuje da maksimalna dnevna bude između 19-23 stepena Celzijusa.

U četvrtak uglavnom slično, u glavnim parametrima se ne predviđaju značajnije promene. Minimalne između 3-5 stepeni Celzijusovih, dok se očekuje da maksimalne dnevne budu između 18-21 stepen Celzijusa.

Promene vremena očekuju nas krajem nedelje. U petak hladnije vreme. Minimalne temperature između 4-6 stepeni Celzijusovih, dok se maksimalne dnevne očekuju 17-19 stepeni Celzijusovih.

Za vikend se predviđaju potpuno drugačiji meteorološki uslovi. Doći će do pada temperatura i padavina. Duvaće slab do umeren vetar severoistočnog i jugozapadnog smera.Ostale vesti

Oblačno i hladno
Prema prognozi meteorologa tokom dana na centralnom Kosovu vreme će biti umereno do potpuno oblačno.
  • 03.12.2022
Oblačno, povremeno sa kišom
Nakon prohladnog jutra praćenog slabom kišom, pred nama je tmurni petak u kome se vremenske prilike neće značajnije menjati, iako je moguće da tokom ranog popodneva dođe do delimičnog razvedravanja, pa se na kratko pojavi i sunce.
  • 02.12.2022
Kišovit početak decembra

Prvog dana decembra predviđa se oblačno vreme povremeno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

  • 01.12.2022
Povremeno kiša, sutra mogući susnežica i sneg
Poslednjeg dana novembra, kao i prvih dana decembra, vreme će biti pretežno oblačno uz slabu kišu, a na planinama će padati sneg.
  • 30.11.2022
Nakon mraza, oblačno sa povremenim sunčanim intervalima

Nakon jutarnjeg mraza, tokom dana očekuje nas umereno do potpuno oblačno, vreme pre podne ponegde sa sunčanim periodima.

  • 29.11.2022
Oblačno i bez padavina

Prema prognozi meteorologa očekuje se umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo vreme.

  • 28.11.2022