Vesti

SPS K.Pomoravlja:Ne protivimo se kadrovskim rešenjima

Okružni odbor Socijalističke partije Srbije Kosovskog Pomoravlja saopštio je da se ne protivi bilo kojem rešenju koje je dogovorilo rukovodstvo patije, niti izboru za mesto šefa kancelarije za Kosovo i Metohiju.
 • 01.08.2012
 • 20:02 h > 20:22 h
 • KIM
 • komentara:
 • pregleda: 1357
SPS K.Pomoravlja:Ne protivimo se kadrovskim rešenjima
Kosovska Kamenica (Foto arhiva KIM)

Predsednik okružnog odbora SPS-a i opštinskog odbora Kosovske Kamenice Milan Aritonović oglasio se reagujući na saopštenje, potpisanog od strane socijalista Kosovskog Pomoravlja, u kome ističu da su nezadovoljni izborom Aleksandra Vulina za šefa kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Aritonović  u pisanoj izjavi dostavljenoj KIM radiju navodi da odbori SPS-a u ovom okruga povodom ovog pitanja nisu zasedali, nisu donosili bilo kakve odluke, niti izdavali saopštenja za javnost.

“Imajući u vidu da je rukovodstvo partije dogovorilo kadrovska  rešenja  sa  koalicionim partnerima,  kao i to da je procenjeno  šta je najbolje u ovom trnutku i šta je u interesu građana Kosova i Metohije, smatramo da su odluke ispravne i poštujemo ih kao takve”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju od 30. jula, potisanog od strane socijalista Kosovskog Pomoravlja, istaknuto je da su oni nezadovoljni izborom Aleksandra Vulina za šefa kancelarije za Kosovo i Metohiju i da bi na toj funkciji trebalo da bude predsednik pokrajinskog odbora SPS-a Zvonimir Stević.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
 • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
 • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
 • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
 • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
 • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
 • 14.10.2017