Vesti
Sport

Zvezda u Gračanici 9. maja

Lepa vest za sve Zvezdaše sa juga - Crvena zvezda će i ovog proleća posetiti Gračanicu i "igrati za bebe".
Zvezda u Gračanici 9. maja
Sa utakmice Gračanica - Crvena Zvezda 2015 godine (Foto arhiva Kim)

"Crvena zvezda će 9. maja posetiti Gračanicu gde će odigrati prijateljsku utakmicu u sportskom centru ’Dragan Džajić’ sa istoimenim klubom. Karte za ovu utakmicu već se nalaze u prodaji, a sav prihod namenjen je pedijatriji, odnosno porodilištu bolnice u Gračanici u kojima se rađa mnogo dece u veoma lošim uslovima", navedeno je na zvaničnom sajtu natrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba, koji je prošlog vikenda osvojio 28. titulu u nacionalnom šampionatu pobedom (0:2) nad Napretkom u Kruševcu.

"Zvezda će ovo gostovanje iskoristiti za početak proslave nedavno osvojene titule. Naime, prva prava proslava biće organizovana upravo u Gračanici, potom se „slavlje“ seli u Novi Sad, a vrhunac Zvezdinog slavlja zakazan je za poslednje prvenstveno kolo kada će Crvena zvezda na svom stadionu dočekati Voždovac", saopštila je Crvena zvezda.

Svakog proleća, počevši od 2015. godine, Crvena zvezda obraduje svoje navijače na Kosovu i Metohiji, pa će utakmica sa domaćinima u Gračanici biti 4. po redu.

Iz kluba ističu da je "prilikom svake posete našoj delegaciji priređen fenomenalan doček" i nemaju dileme da će tako biti i ovoga puta.Ostale vesti

Srbin rodom iz Peći igra za košarkašku reprezentaciju Kosova
Košarkaš Mikaile Tmušić postao je prvi Srbin koji je zaigrao za košarkašku reprezentaciju Kosova.
  • 26.10.2021
Borovčanin: Kosovski bokseri se nisu ni prijavili za učešće na Svetskom prvenstvu
Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin izjavio je da se kosovski bokseri nisu ni prijavili za takmičenje na Svetskom prvenstvu u Beogradu i odbacio navode o zabrani njihovog ulaska u centralnu Srbiju kao pokušaje "politizovanja sporta, zloupotrebe i manipulacije".
  • 25.10.2021
Karate klub u Zubinom Potoku ponovo aktivan
Karate klub u Zubinom Potoku, koji je nekoliko godina bio u mirovanju, ponovo je aktivan.
  • 23.10.2021
Bokserima sa Kosova nije dozvoljen odlazak u Beograd na takmičenje
Bokserskoj reprezentaciji Kosova rano jutros nije dozvoljen ulazak u Srbiju, na takmičenje koje se održava u Beogradu. 
  • 23.10.2021
Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021