Vesti
Sport

Zlatni pehar u Češkoj za kik boksera iz Ugljara

Slobodan Stanisavljević (28) iz Ugljara kod Kosova Polja, osvojio je prvo mesto i zlatni pehar u kik boksu na svetskom kupu “Oktagon” koji je pre dva dana održan u Češkoj, u gradu Zlin.
Zlatni pehar u Češkoj za kik boksera iz Ugljara
Slobodan Stanisavljević, desno (FB stranica S.Stanisavljević)

Stanisavljević je u u finalu, u kategoriji do 70 kilograma, pobedio višestrukog prvaka Srbije u kik boksu Milomira Petkovića (20) iz Loznice.

Na takmičenju je učestvovalo 22 kik boksera, a održano je 11 mečeva.

Ovu titulu će Stanisavljević braniti već 25. februara u češkom gradu Ostava.

U izjavi za NEW-PRESS, Slobodan Stanisavljević kaže da je srećan zbog ove pobede, jer dolazi iz jedne male sredine.

On se zahvalio Opštini Gračanica i kompaniji „Max bet“ koji su mu finansijski pomogli da učestvuje na ovom šampionatu, kao i lekarima Nebojši Milovanoviću i Marini Marković-Madić koji su, kako kaže vodili računa o njegovom zdravstvenom stanju tokom priprema, kao i prijateljima Dušanu, Slaviši, Goranu i Ivanu.Ostale vesti

Donja Gušterica: Prosvetni radnici humanitarnim turnirom podržali lečenje svog suseda
Više od sto prosvetnih radnika sa centralnog Kosova učestvovalo je na humanitarnom turniru u malom fudbalu i odbojci koji je održan u Donjoj Gušterici i sa 175.000 dinara prikupljene pomoći podržalo lečenje Nemanje Miladinovića iz ovog mesta.
  • 23.03.2023
Karate federacija Kosova: Španske vlasti nisu dozvolile da se takmičimo
Iz Karate federacije Kosova saopšteno je da njihovi takmičari neće učestvovati na Evropskom prvenstvu koje se održava u Španiji. Kao razlog odustajanja, naveli su da Vlada u Madridu ne dozvoljava da predstavnici Kosova nastupe uz upotrebu svojih simbola, javlja Koha.
  • 22.03.2023
Dragan Džajić novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije
Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić izabran je u Staroj Pazovi za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
  • 14.03.2023
Nemanja Vidić povukao kandidaturu za predsednika FSS
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemanja Vidić saopštio je danas da je povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
  • 13.03.2023
Laplje Selo: U OŠ “Miladin Mitić” održan prvi šahovski turnir

U osnovnoj školi „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu prvi put je održan šahovski turnir, u kome su učestvovali učenici od petog do osmog razreda. Pored ove škole nadmetanje u šahu, organizovali su  Šahovski klub „Vidovdan“ iz Gračanice i Skupština grada Priština.

  • 13.03.2023
Srebro na Prvenstvu Srbije za Oliveru Kostić

Olivera Кostić iz Lapljeg Sela, članica Кik boks kluba „Šakal“, osvojila je srebro proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije u Subotici.

  • 06.03.2023