Vesti
Sport

Zlatna medalja na Mastersu u Dohi za džudistkinju sa Kosova

Distria Krasnići trijumfovala je u finalu osvojivši zlatnu medalju u okviru Doha "Vorld Džudo Masters 2021".
Zlatna medalja na Mastersu u Dohi za džudistkinju sa Kosova
Distria Krasnići (Foto IJF/RTK)

Krasnići je pobedila džudistkinju Funa Tonakin, obezbedivši zlatnu medalju u finalu i istovremeno obezbedila učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021, prenosi lajmi.net.

Distria je trijumfovala u kategoriji do 48 kilograma, na Doha Vorld Džudo Mastersu 2021. Pobedila je bivšu svetsku šampionku i istovremeno jednog od glavnih pretendenata na zlatnu medalju u Tokiju 2021. godine.Ostale vesti

KBK
Članovi kik-boks kluba "Kosovska Mitrovica" okitili su se sa 11 medalja na petom "Balkans Best Fighters" turniru održanom u Jagodini.
  • 13.12.2020
Španija ne želi da igra sa Kosovom na mundijalu
Ministarka spoljnih poslova Španije Aranča Gonsales Laja izjavila je da će vlada pregovarati sa Fifom, "prema pravilima fudbala", o uslovima odigravanja fudbalskog meča između Španije i Kosova.
  • 09.12.2020
Bronzana medalja za kosovsku džudistkinju

Distria Krasnići, džudistkinja sa Kosova, osvojila je bronzanu medalju na evropskom prvenstvu u Pragu, prenosi Koha.

  • 19.11.2020
Rukometaši iz Kuršumlije vraćeni sa Merdara

Članovi Rukometnog kluba Kuršumlija vraćeni su sa kosovske strane prelaza Merdare. Oni su kako prenose mediji trebali da odigraju utakmicu sa ekipom Mokra Gora.

  • 14.11.2020
Ivan Cvetković, evropski a naš
Ivan Cvetković iz Straže kod Novog Brda. Ima 27 godina, završio je geografiju i naš je paraolimpijac u sprintu na 400 metara. Korona ga je omela da učestvuje na mnogim takmičenjima, ali se ne predaje, i dalje uspešno trenira za učešće na evropskom prvenstvu.
  • 08.11.2020
Difovci bronzani na prvenstvu Srbije
Fudbaleri OFK Dif iz Kosovske Mitrovice, 2009. godište, osvojili su bronzanu medalju na finalnom turniru Mini-maksi lige u Jagodini.
  • 25.10.2020