Vesti
Sport

Uskoro teretana na otvorenom

Opština Gračanica odlučila je da, na osnovu zahteva organizacije Omladinski savet, dodeli parcelu za izgradnju teretane na otvorenom.
Uskoro teretana na otvorenom
Vežbanje u parku (Foto Kim)

Iako lokacija još nije određena, očekuje se da temelj za teretanu bude postavljen početkom narednog meseca.

Direktor za urbanizam i zaštitu životne sredine u Opštini Gračanica Dejan Jovanović, ističe da je ovaj projekat značajan za mlade.

“Ovaj projekat finansira Evropska komisija, a na opštini je samo da pronađe adekvatnu lokaciju i da pomogne da ne dođe do nekih nepravilnosti pri izgradnji. Mi ćemo se potruditi da pronađemo što bolju lokaciju za izgradnju teretane na otvorenom”, kaže Jovanović za Kim.

Mladi kažu da je ideja o otvranju teretane veoma značajna za njihov razvoj i rekreaciju.

“Ići ću redovno da treniram, jer je to je nešto što se meni jako sviđa”, rekao je Stefan Milić iz Čaglavice.

“Do sada nije bilo uslova za trening, ali ako neko to hoće, naći će način, kao što sam ja do sada trenirao u dečijem parku. Otvaranje teretane će poboljšati uslove za treniranje”, kaže Nikola Stavrić iz Lapljeg Sela.
Ostale vesti

Đoković i zvanično ponovo broj jedan svetskog tenisa

Srpski teniser Novak Đoković od danas je ponovo na prvom mestu ATP liste, na koje se vratio posle 10. trijumfa na Australijan Openu.

  • 30.01.2023
Đokoviću istorijski pehar i povratak na prvo mesto ATP liste!
Novak Đoković je šampion Australijan Opena! Novak Đoković je ispisao nove stranice istorije! Novak Đoković je od ponedeljka ponovo svetski broj jedan!
  • 29.01.2023
Novak Đoković osvojio turnir u Australiji
Srpski teniser Novak Đoković sezonu je počeo osvajanjem titule u Adelejdu. U najdramatičnijem finalu koje je ikada odigrano na ovom turniru Đoković je morao da napravi preokret, odigra tri seta i na terenu provede tri sata i 11 minuta. Na kraju je slavio rezultatom 6:7, 7:6, 6:4.
  • 08.01.2023
FK Crvena zvezda šalje novčanu pomoć za ugrožene na Kosovu
Fudbalski klub “Crvena zvezda” uplatiće 20.000 evra za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa KiM, saopšteno je iz ovog kluba.
  • 07.01.2023
Nedović srce za Stefana i Miloša
Pred meč sa Valensijom bek košarkaša Crvene zvezde Nemanja Nedović ispisao je imena Stefana i Miloša Stojanovića, dečaka i mladića iz Gotovuše koji su danas ranjeni.
  • 06.01.2023
Kosovska džudistkinja Distrija Krasnići osvojila zlato u Izraelu

Džudistkinja sa Kosova Dsitria Krasniki osvojila je danas zlatnu medalju na džudo masters turniru „Jerusalim 2022“.

  • 21.12.2022