Vesti
Sport

Srpski vaterpolisti gosti Gračanice u martu

Šampioni Evrope, srpski vaterpolisti, boraviće u martu u Gračanici, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.
Srpski vaterpolisti gosti Gračanice u martu
Evropski šampioni (Foto Mondo)

Osim Gračanice, zlatni srpski vaterpolisti će verovatno posetiti i Kosovsku Mitrovicu i Leposavić.

“Sigurno je da će ova poseta biti pravi praznik za naše ljude u ovom nestu i srpskim opštinama na Kosovu i ostaju samo da se utanače detalji”, saopštio je Vaterpolo savez.

Gost Vaterpolo saveza juče je bio zamenik premijera Kosova Branimir Stojanović koji je sa rukovodiocima razgovarao o poseti reprezentacije.

Stojanović se sastao sa predsednikom VSS Miloradom Krivokapićem, generalnim sekretarom Nemanjom Marijanom i izvršnim direktorom Zoranom Avramovićem.Ostale vesti

U Prištini i Tirani spremaju zajedničku košarkašku ligu
Kosovska i košarakaška federacija Albanije pripremaju organizovanje zajedničke takmičarske lige, koja bi prema planovima u Prištini trebalo da startuje na jesen.
  • 08.05.2020
Fizička aktivnost je neophodna i za vreme izolacije u kojoj se nalazimo zbog epidemije koronavirusa. Sportski stručnjaci tvrde da se trening može prilagoditi kućnim uslovima, te da je to idealan način za oslobađanje od stresa i napetosti, ali i poboljšanje kvaliteta života.
  • 16.04.2020
Preminuo Radomir Antić
Legendarni srpski trener Radomir Antić preminuo je u 72. godini, objavio je njegov bivši klub Atletiko Madrid.
  • 06.04.2020
Gračanica: Kik boks klub “Panišer” niže medalje
Kik boks klub “Panišer” u Gračanici postoji od 2016. godine. Iako radi u skromnim uslovima, ovaj klub beleži zapažene rezultate. Na Prvenstvu Centralne Srbije u Aleksincu članovi “Panišera” su osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju.
  • 06.03.2020
“Fudbalski timovi na Kosovu otvoreni za dobre sportiste”
Sportski direktor Fudbalskog kluba Fljamurtari u Prištini Arbnor Morina najavio je u emisiji “Slobodno srpski” da bi se uskoro mogao odigrati Međunarodni fudbalski turnir u Prištini, u čast preminulog Fadilja Vokrija, na kojem bi učestvovali neki od klubova u kojima je Vokri igrao, među kojima je i Fudbalski klub Partizan iz Beograda.
  • 02.03.2020
Kik-boks klub “Kosovska Mitrovica” osvojio 8 medalja u Aleksincu
Na prvenstvu Centralne Srbije, održanom u Aleksincu, takmičari kik-boks kluba “Kosovska Mitrovica” osvojili su 8 medalja - četiri zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu. Jovanu Smiliću dodeljen pehar kao najboljem senioru u A klasi.
  • 02.03.2020