Vesti
Sport

Sredinom jula škola plivanja i vaterpola

Opština Gračanica, u saradnji sa „Akademijom vodenih sportova Crvena zvezda“, organizovaće u periodu od 15. do 18. jula četvorodnevnu školu plivanja i vaterpola, na bazenu „Hacijenda“ u Gračanici.
Sredinom jula škola plivanja i vaterpola
Bazen Hacijenda u Gračanici (Foto OG)

Školu plivanja i vaterpola vodiće poznati vaterpolista Nikola Rađen, a biće organizovana u dve kategorije, za dečake i devojčice uzrasta od 7 do 12 godina i od 13 do 17 godina.

Zainteresovani se mogu prijaviti od 6. do 13. jula na Spotrskom kompleksu u Gračanici od 9 do 15 časova, kao i na bazenu „Hacijenda“. Broj učesnika je ograničen.

Roditelji dece koja žele da se prijave treba da popune Obrazac za prijavu, a nakon toga da dostave potvrdu o obavljenom lekarskom pregledu.

Škola plivanja i vaterpola je besplatna, ali je svako dete u obavezi da u periodu trajanja obuke plati dnevnu ulaznicu za bazen.

Vaterpolista Nikola Rađen nedavno je bio gost predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića kada je dogovoreno otvaranje ove škole.Ostale vesti

Goraždevac: Počeo tradicionalni turnir u malom fudbalu
U Goraždevcu je juče počeo turnir u malom fudbalu koji se tradicionalno održava svakog 3. avgusta već više od 70 godina i jedna je od lepših atrakcija za stanovnike ovog sela.
  • 04.08.2022
Vaterpolisti Srbije pobedili Australiju u Svetskoj ligi
Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Australije 14:7 u meču poslednjeg, trećeg kola grupe A na Završnom turniru Svetske lige u Strazburu.
  • 24.07.2022
Odbojkašice Srbije osvojile bronzanu medalju

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju u Ligi nacija, pošto je danas u Ankari u meču za treće mesto pobedila selekciju Turske sa 3:0. Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Sara Lozo sa 19 poena, dok je Bianka Buša zabeležila 14, a Ana Bjelica 12.

  • 17.07.2022
Danilovićeva već osvojila titulu
Srpska teniserka Olga Danilović osvojila je titulu u Lozani dan pre finala.
  • 16.07.2022
Uplitanje politike u sport

Olimpijski komitet Kosova (OKK) saopštio je da je stonoteniserima Kosova onemogućeno da čestvuju na Evropskom prvenstvu (EP) u kategoriji do 21. godine, koje se održava u Beogradu.

 

  • 16.07.2022
Na utakmici mapa Crne Gore sa otcepljenim delom i poruka - vi ste sledeći!
Na utakmici Ljapi - Budućnost u Prištini došlo je do provokacije kada je na tribinama razvijena mapa Crne Gore od koje je "otcepljen" jedan deo, uz poruku: Vi ste sledeći.
  • 15.07.2022