Vesti
Sport

Srebro na Prvenstvu Srbije za Oliveru Kostić

Olivera Кostić iz Lapljeg Sela, članica Кik boks kluba „Šakal“, osvojila je srebro proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije u Subotici.

Srebro na Prvenstvu Srbije za Oliveru Kostić
Olivera sa trenerom Slobodanom (Foto Kik boks klub Šakal)

Olivera se takmičila u disciplini "kick light" u kategoriji do 57 kg za kadetkinje od 10 do 13 godina.

Trener Slobodan Stanisavljević kazao je da je zadovoljan Oliverinim rezultatom. Ovo je njena druga medalja, a prvu je osvojila prošle godine u Novom Sadu.

„Olivera je radila super, tehnički je bila izvanredna. Imali smo mali nesporazum sa sudijama vezano za neka pravila, pa je bila kažnjena. Po mišljenju cele hale i ostalih trenera Olivera je pobednik, kao da je osvojila prvenstvo“, kazao je Stanisavljević.

On se zahvalio Opštini Gračanica i direktoru Odeljenja za omladinu i sport Dušanu Cvejiću na podršci.

Dušan Cvejić čestitao je dvanaestogodišnjoj Oliveri Кostić osvajanje medalje. „Čestitam našoj Oliveri na osvojenoj srebrnoj medalji na Prvenstvu Srbije u kik boksu, čime je pokazala još jednom da je naša Gračanica puna talentovane i vredne dece. Siguran sam da će ovaj veliki uspeh, Oliveri, ali i svoj drugoj deci koja se bave bilo kojim sportom biti podstrek i motiv da još više treniraju i osvajaju medalje. Takođe, čestitam i celom rukovodstvu Кik boks kluba“, naveo je Cvejić.

Obećao je da će opština pomgati sportskim klubovima i organizacijama u njihovom radu i razvitku, a sve u cilju promocije sporta.

 Ostale vesti

Donja Gušterica: Prosvetni radnici humanitarnim turnirom podržali lečenje svog suseda
Više od sto prosvetnih radnika sa centralnog Kosova učestvovalo je na humanitarnom turniru u malom fudbalu i odbojci koji je održan u Donjoj Gušterici i sa 175.000 dinara prikupljene pomoći podržalo lečenje Nemanje Miladinovića iz ovog mesta.
  • 23.03.2023
Karate federacija Kosova: Španske vlasti nisu dozvolile da se takmičimo
Iz Karate federacije Kosova saopšteno je da njihovi takmičari neće učestvovati na Evropskom prvenstvu koje se održava u Španiji. Kao razlog odustajanja, naveli su da Vlada u Madridu ne dozvoljava da predstavnici Kosova nastupe uz upotrebu svojih simbola, javlja Koha.
  • 22.03.2023
Dragan Džajić novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije
Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić izabran je u Staroj Pazovi za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
  • 14.03.2023
Nemanja Vidić povukao kandidaturu za predsednika FSS
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemanja Vidić saopštio je danas da je povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
  • 13.03.2023
Laplje Selo: U OŠ “Miladin Mitić” održan prvi šahovski turnir

U osnovnoj školi „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu prvi put je održan šahovski turnir, u kome su učestvovali učenici od petog do osmog razreda. Pored ove škole nadmetanje u šahu, organizovali su  Šahovski klub „Vidovdan“ iz Gračanice i Skupština grada Priština.

  • 13.03.2023
Kik boks klub ’’028’’ osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu
Kik boks klub „028“ nastavlja da niže nove uspehe. Ovog vikenda izborili su se za ukupno četiri medalje.
  • 05.03.2023