Vesti
Sport

Pomoć za sportske saveze i uduženja

Sportska udruženja i savezi sa teritorije opštine Gračanica moći će da dobiju finasijska sredstva za svoje aktivnosti ukoliko podnesu predlog projekata Odeljenju za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport.
Pomoć za sportske saveze i uduženja
Zgrada Opštine Gračanica(Foto KIM)

Opština Gračanica, preko Odeljenja za obrazovanje, kulturu omladinu i sport, planira ove godine da izdvoji značajna finansijska sredstva za sportska udruženja i saveze, kao i nevladine organizacije koje se bave sportskim aktivnostima, kako bi pomogla njihov rad kroz organizovanje sportskih događaja.

Sportska udruženja kojima je potrebna pomoć lokalne samouprave, do 20. februara 2015. godine mogu konkurisati predlozima projekata, nakon čega će opštinska komisija odabrati konačnu listu dobitnika. Zahtevi neće biti razmatrani nakon isteka ovog roka.

Sve potrebne informacije i konkursni formular mogu se dobiti u ovoj lokalnoj samoupravi.Ostale vesti

Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021
Kosovska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu
Bokseri sa Kosova učestvovaće na Svetskom prvenstvu koje se održava u "Štark areni" u Beogradu, od 24. oktobra do 4. novembra, javlja Kljan Kosova.
  • 10.10.2021
Mitrovički karatisti osvojili dve bronzane medalje na takmičenju u Beogradu
Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica", okitio se sa dve bronzane medalje na takmičenju "Trofej Srbije - beogradski pobednik".
  • 10.10.2021
Gračanica: Sport spaja ljude
Na terenima sportskog kompleksa "Dragan Džajić" u toku je prvi međunarodni teniski turnir u okviru drugog multietničkog teniskog kampa koji je krajem jula počeo u Gračanici.
  • 02.10.2021
Otvoren kosovski Nacionalni džudo centar
U Peći je otvoren kosovski Nacionalni džudo centar posvećen džudo klubu "Ipon" koji je iznedrio najuspešnije kosovske džudiste poput Majljinde Keljmendi, Nore Đakove, Ljaure Kuke, Distrije Krasnići i drugih.
  • 28.09.2021