Vesti
Sport

Održan odbojkaški turnir u Lapljem Selu

Odbojkaški turnir „Mladi i zdravi“ u organizaciji Odbojkaškog kluba „Vidovdan“ održan je proteklog vikenda u sportskoj sali OŠ „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu.
 • 10.10.2022
 • 11:52 h
 • Sport
 • izvor: Kim, Naša Gračanica
 • komentara:
 • pregleda: 458
Održan odbojkaški turnir u Lapljem Selu
Sa odbojkaškog turnira (Foto Naša Gračanica)

Na turniru je učestvovalo blizu dvesta mladih odbojkaša i obojkašica, a za najbolje su obezbeđene skromne nagrade u vidu medalja i pehara.

Turnir je održan u cilju promocije sporta, mladosti i zdravlja, kazao je sekretar ženskog odbojkaškog kluba „Vidovdan“ Vladan Trifić.

Organizaciju turnira podržala je opština Gračanica.

Predsednik kluba Ivan Šubarić se predstavnicima Opštine Gračanica zahvalio na konstantnoj podršci, pre svega u vidu besplatnog prevoza na turnirima na i van Кosova, zatim pomoći u vidu sportskih rekvizita.

Zahvalnice je uručio direktoru opštinske administracije Igoru Aritonoviću i direktoru odeljenja za omladinu i sport Dušanu Cvejiću, koji im je povodom turnira poklonio deset odbojkaških lopti.

„Opština će kao i do sada nastaviti da brine o mladim sportistima. To dokazujemo svojim aktivnostima iz dana u dan, nastavićemo sistemski i kontinuirano da ulažemo u razvoj dece i sporta u našoj opštini“, kazao je Cvejić i posebno pohvalio Školu odobojke „Vidovdan“, koja broji skoro 200 mladih odbojkaša.Ostale vesti

Donja Gušterica: Prosvetni radnici humanitarnim turnirom podržali lečenje svog suseda
Više od sto prosvetnih radnika sa centralnog Kosova učestvovalo je na humanitarnom turniru u malom fudbalu i odbojci koji je održan u Donjoj Gušterici i sa 175.000 dinara prikupljene pomoći podržalo lečenje Nemanje Miladinovića iz ovog mesta.
 • 23.03.2023
Karate federacija Kosova: Španske vlasti nisu dozvolile da se takmičimo
Iz Karate federacije Kosova saopšteno je da njihovi takmičari neće učestvovati na Evropskom prvenstvu koje se održava u Španiji. Kao razlog odustajanja, naveli su da Vlada u Madridu ne dozvoljava da predstavnici Kosova nastupe uz upotrebu svojih simbola, javlja Koha.
 • 22.03.2023
Dragan Džajić novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije
Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić izabran je u Staroj Pazovi za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
 • 14.03.2023
Nemanja Vidić povukao kandidaturu za predsednika FSS
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemanja Vidić saopštio je danas da je povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
 • 13.03.2023
Laplje Selo: U OŠ “Miladin Mitić” održan prvi šahovski turnir

U osnovnoj školi „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu prvi put je održan šahovski turnir, u kome su učestvovali učenici od petog do osmog razreda. Pored ove škole nadmetanje u šahu, organizovali su  Šahovski klub „Vidovdan“ iz Gračanice i Skupština grada Priština.

 • 13.03.2023
Srebro na Prvenstvu Srbije za Oliveru Kostić

Olivera Кostić iz Lapljeg Sela, članica Кik boks kluba „Šakal“, osvojila je srebro proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije u Subotici.

 • 06.03.2023