Vesti
Sport

Navijači Hrvatske i Kosova pevali "Ubij Srbina"

Navijači Kosova i Hrvatske u Skadru zajednički su uzvikivali fašističke parole "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe".
Navijači Hrvatske i Kosova pevali
Navijači Kosova i Hrvatske (Foto Jutjub printskrin)

U video snimku objavljenom na Ju-tjubu (YouTube), vidi se kako grupa kosovskih i hrvatskih navijača, posle uzvika "Kosovo, Kosovo" i "Hrvatska, Hrvatska", zajednički počinju da skandiraju "Srbe na vrbe", a potom više puta "Ubij, ubij Srbina...".

Navijači dve selekcije su tokom dana u Skadru zajedno čekali meč dva tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Svi su se grlili, pili, pevali i nosili hrvatske dresove i albanske kape "keče".

Pre nekoliko dana hrvatski mediji su preneli izjave navijača splitskog Hajduka, iz navijačke grupe Torcida, koji su najavili da će prekinuti meč u Skadru.

U Skadru su primećeni i navijači zagrebačkog Dinama, popularni Bed blu bojsi (BBB), te nekoliko grupa navijača bez obeležja.

Utakmica počinje u 20:45 časova.Ostale vesti

Dragan Džajić novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije
Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić izabran je u Staroj Pazovi za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
  • 14.03.2023
Nemanja Vidić povukao kandidaturu za predsednika FSS
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemanja Vidić saopštio je danas da je povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
  • 13.03.2023
Laplje Selo: U OŠ “Miladin Mitić” održan prvi šahovski turnir

U osnovnoj školi „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu prvi put je održan šahovski turnir, u kome su učestvovali učenici od petog do osmog razreda. Pored ove škole nadmetanje u šahu, organizovali su  Šahovski klub „Vidovdan“ iz Gračanice i Skupština grada Priština.

  • 13.03.2023
Srebro na Prvenstvu Srbije za Oliveru Kostić

Olivera Кostić iz Lapljeg Sela, članica Кik boks kluba „Šakal“, osvojila je srebro proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije u Subotici.

  • 06.03.2023
Kik boks klub ’’028’’ osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu
Kik boks klub „028“ nastavlja da niže nove uspehe. Ovog vikenda izborili su se za ukupno četiri medalje.
  • 05.03.2023
Đoković apsolutni vladar tenisa - 378. nedelja na čelu ATP liste
Novak Đoković je oborio još jedan rekord. Nakon što se prošlog ponedeljka izjednačio sa Štefi Graf po broju nedelja na čelu liste, Novak je jedini u istoriji tenisa koji je uspeo da 378. nedelja provede na vrhu.
  • 27.02.2023