Vesti
Sport

Nagrade najboljim fudbalerima

Fudbalski savez Kosova i Metohije dodeliće nagrade i priznanja najboljima fudbalerima i sportskim radnicima u 2013. godini.

Na ceremoniji koja će u Domu kulture u Gračanici početi u 12 sati biće dodeljene nagrade i priznanja namenjena najboljem fudbalskom klubu, sprotskom radniku, treneru i sudiji.

"Nagrade i priznanja dobiće najbolji fudbaleri u konkurenciji kadeta, pionira, petlića, a biće uručene i dve specijalne nagrade", kazao je KIM radiju generalni sekretar FS KiM Traja Jovanović.

“Fudbalski savez poziva sportske radnike i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, da prisustvuju uručenju nagrada i tako pruže podršku sportistima i entuzijastima koji godinama rade i promovišu ovaj sport na Kosovu i Metohiji”, kazao je Jovanović.Ostale vesti

Đoković i zvanično ponovo broj jedan svetskog tenisa

Srpski teniser Novak Đoković od danas je ponovo na prvom mestu ATP liste, na koje se vratio posle 10. trijumfa na Australijan Openu.

  • 30.01.2023
Đokoviću istorijski pehar i povratak na prvo mesto ATP liste!
Novak Đoković je šampion Australijan Opena! Novak Đoković je ispisao nove stranice istorije! Novak Đoković je od ponedeljka ponovo svetski broj jedan!
  • 29.01.2023
Novak Đoković osvojio turnir u Australiji
Srpski teniser Novak Đoković sezonu je počeo osvajanjem titule u Adelejdu. U najdramatičnijem finalu koje je ikada odigrano na ovom turniru Đoković je morao da napravi preokret, odigra tri seta i na terenu provede tri sata i 11 minuta. Na kraju je slavio rezultatom 6:7, 7:6, 6:4.
  • 08.01.2023
FK Crvena zvezda šalje novčanu pomoć za ugrožene na Kosovu
Fudbalski klub “Crvena zvezda” uplatiće 20.000 evra za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa KiM, saopšteno je iz ovog kluba.
  • 07.01.2023
Nedović srce za Stefana i Miloša
Pred meč sa Valensijom bek košarkaša Crvene zvezde Nemanja Nedović ispisao je imena Stefana i Miloša Stojanovića, dečaka i mladića iz Gotovuše koji su danas ranjeni.
  • 06.01.2023
Kosovska džudistkinja Distrija Krasnići osvojila zlato u Izraelu

Džudistkinja sa Kosova Dsitria Krasniki osvojila je danas zlatnu medalju na džudo masters turniru „Jerusalim 2022“.

  • 21.12.2022