Vesti
Sport

Mitrovčanke osvojile dva zlata za Srbiju

Nada Petronić iz Kosovske Mitrovice je na WAKO Evropskom prvenstvu u kik boksu za starije kadete, mlađe juniore i starije juniore u Budvi osvojila zlatnu medalju u disciplini LK. Na istom takmičenju je u disciplini K1 trijumfovala Magdalena Vuković.
Mitrovčanke osvojile dva zlata za Srbiju
Nada Petronić slavi pobedu u Budvi (Foto privatna arhiva)

Petronićeva je bila najbolja u disciplini LK (lou kik) u kategoriji mlađih juniorki težih od 60 kilograma. U finalu je pobedila borkinju iz Azerbejdžana Ozlam Hasanova. Ova članica kik-boks kluba „Kosovska Mitrovica“ je tako osvojila treću zlatnu medalju na evropskim takmičenjima, a ima i jednu srebrnu sa nedavno održanog Svetskog kupa u Budimpešti.

Magdalena Luković je slavila u disciplini K1 protiv Emili Rzajeve iz Azerbejdžana i dodatno obogatila svoju dosadašnju kolekciju odličja.

Kik bokserke iz Kosovske Mitrovice će tako uskoro doneti u grad na Ibru još šampionskih pehara i zlatnih medalja.

WAKO Evropsko prvenstvo u svim kik boks disciplinama za starije kadete, mlađe juniore i starije juniore počelo je u Budvi u Crnoj Gori 5, a završiće se sutra, 14. novembra.Ostale vesti

Otkazana skijaška takmičenja na Brezovici
Najavljeni "Kup Bezovice 2022" i "Šampionat Kosova" neće biti održani 22. i 23. januara kako je ranije najavljeno, saopštio je Skijaški savez Kosova.
  • 17.01.2022
Obavezna vakcina za učešće na Rolan Garosu
Ministarstvo sporta Francuske saopštilo je da neće biti izuzeća od novog zakona o vakcinalnim propusnicama, pa bi tako najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću moglo da bude zabranjeno da igra na Rolan Garosu.
  • 17.01.2022
Đoković se vraća u Srbiju
Novak Đoković se vraća pravo u Srbiju nakon što je morao da napusti Australiju.
  • 17.01.2022
Đoković: Razočaran sam, uzeću vreme da se odmorim
Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se odmah nakon što je Federalni sud u Australiji odlučio da mu potvrdi ukidanje vize, što podrazumeva momentalnu deportaciju iz te zemlje.
  • 16.01.2022
Kiana Krieziu osigurala učešće na Zimskim olimpijskim igrama
Skijašica Kijana Krieziu će predstavljati Kosovo na Zimskim olimpijskim igrama u Kini.
  • 14.01.2022
Australijske vlasti ponovo poništile vizu Novaku Đokoviću
Australijske vlasti poništile su ponovo vizu Novaku Đokoviću posle odluke ministra za imigracije u Federalnoj vladi Aleksa Hoka. Đoković se ponovo suočava sa deportovanjem iz Australije, ali ima pravo žalbe i na ovu odluku.
  • 14.01.2022