Vesti
Sport

Mali Leposavci šampioni fudbalskog turnira u Kruševcu

Mali fudbaleri iz Leposavića osvojili su prvo mesto na turniru u Kruševcu.

Mali Leposavci šampioni fudbalskog turnira u Kruševcu
Fudbaleri iz Leposavića (Foto KoSSev)

FK „Kosmet“ iz Leposavića, generacija 2012, izborili su se za prvo mesto među 12 ekipa iz Srbije, savladavši u svojoj grupi FK „Olimp“ iz Vrnjačke Banje sa 1:0, Moravu iz Ćićevca sa 3:1, saopštio je za KoSSev Ivan Sovrlić iz ovog kluba.

U četvrtini finala pobedili su Mladenovac sa 4:1, potom u polufinalu su savladali FK „Kiker“ iz Kraljeva sa 3:1, te konačno u finalu i domaćina FK „Duel Kruševac“ sa 1:0.Ostale vesti

KBK „028“ osvojio šest medalja na državnom prvenstvu u Boru
Ukupno šest medalja osvojili su borci Kik boks kluba „028“ na Državnom prvenstvu održanom u Boru.
  • 22.05.2022
Bojan Kostić iz Sočanice istrčao Beogradski maraton

Na 35. Beogradskom maratonu među takmičarima iz 70 zemalja našla su se i četiri mladića iz Leposavića i jedan iz Sočanice.

  • 16.05.2022
Stevan Milentijević iz Sočanice pobednik auto moto takmičenja u Mostaru
Na pomoćnoj pisti aerodroma u Mostaru, održan je “Auto moto Street Show”, događaj pun adrenalina, ljubitelja brzine i besnih mašina, a zapažen rezultat ostvario je Stevan Milentijević iz Sočanice, koji je pobedio u takmičenju regije Balkan za zadnji pogon (Pro RWD).
  • 16.05.2022
Đoković osvojio Rim
Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je titulu na Mastersu u Rimu, pošto je danas u finalu ubedljivo savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:0, 7:6 (7:5).
  • 15.05.2022
Održan ’’Kros RTS-a’’ u Lapljem Selu. Takmičenje i druženje u prirodi
Širom Srbije danas se održava "Kros RTS-a". Ova tradicionalna manifestacija koja okuplja osnovce i srednjoškolce održana je i u srpskim sredinama na centralnom Kosovu. U trkama u Lapljem Selu učestvovali su učenici OŠ "Miladin Mitić" i srednjoškolci Gimnazije, Medicinske i Ekonomske škole.
  • 13.05.2022
Streljaštvo: Sport i odlična antistres terapija
Streljaštvo je sport, a istovremeno predstavlja i jedan od delotvornih načina da se oslobodimo stresa. Zbog velike zainteresovanosti za ovaj sport, otvara se sve veći broj streljana u kojima se vežba, ali i uči.
  • 06.05.2022