Vesti
Sport

Lotar Mateus: Kosovo? Nema šanse

Bivši trener Partizana Lotar Mateus demantovao je spekulacije da bi mogao da postane selektor fudbalske reprezentacije Kosova.
Lotar Mateus: Kosovo? Nema šanse
Lotar Mateus (Foto Getty images)

Kosovski mediji su prethodnih dana pisali da bi legendarni Nemac mogao da predvodi njihovu selekciju u sledećem kvalifikacionom ciklusu.

"Selektor? Nema šanse! Oštro demantujem mogućnost preuzimanja tzv. reprezentacije Kosova", bilo se sve što je Mateus hteo da kaže na ovu temu.

Mateus se ne bavi trenerskim poslom već šest godina, otkako je dobio otkaz na mestu selektora selekcije Bugarske.Ostale vesti

Zlatna medalja na Mastersu u Dohi za džudistkinju sa Kosova
Distria Krasnići trijumfovala je u finalu osvojivši zlatnu medalju u okviru Doha "Vorld Džudo Masters 2021".
  • 12.01.2021
KBK
Članovi kik-boks kluba "Kosovska Mitrovica" okitili su se sa 11 medalja na petom "Balkans Best Fighters" turniru održanom u Jagodini.
  • 13.12.2020
Španija ne želi da igra sa Kosovom na mundijalu
Ministarka spoljnih poslova Španije Aranča Gonsales Laja izjavila je da će vlada pregovarati sa Fifom, "prema pravilima fudbala", o uslovima odigravanja fudbalskog meča između Španije i Kosova.
  • 09.12.2020
Bronzana medalja za kosovsku džudistkinju

Distria Krasnići, džudistkinja sa Kosova, osvojila je bronzanu medalju na evropskom prvenstvu u Pragu, prenosi Koha.

  • 19.11.2020
Rukometaši iz Kuršumlije vraćeni sa Merdara

Članovi Rukometnog kluba Kuršumlija vraćeni su sa kosovske strane prelaza Merdare. Oni su kako prenose mediji trebali da odigraju utakmicu sa ekipom Mokra Gora.

  • 14.11.2020
Ivan Cvetković, evropski a naš
Ivan Cvetković iz Straže kod Novog Brda. Ima 27 godina, završio je geografiju i naš je paraolimpijac u sprintu na 400 metara. Korona ga je omela da učestvuje na mnogim takmičenjima, ali se ne predaje, i dalje uspešno trenira za učešće na evropskom prvenstvu.
  • 08.11.2020