Vesti
Sport

Kosovski strelci primljeni u ISSF

Streljački savez Kosova primljen je danas u privremeno članstvo u Međunarodnu streljačku federaciju (ISSF), prenosi Zeri.
Kosovski strelci primljeni u ISSF
Kosovski streljaši primljeni u ISSF (Foto Kurir)

Kako se navodi, punopravnu afirmaciju Kosovski savez očekuje u septembru kada će biti održan Izvršni odbor ISSF.

To znači da će svi strelci sa Kosova imati pravo da učestvuju na svetskim i evropskim takmičenjima.

Kosovski olimpijski komitet je krajem prošle godine primljen u Međunarodni olimpijski komitet, posle čega je kosovskim sportistima dozvoljeno da se bore na međunarodnim takmičenjima u košarci, rukometu, atletici, stonom tenisu, biciklizmu i mnogim drugim sportovima.Ostale vesti

Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021
Kosovska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu
Bokseri sa Kosova učestvovaće na Svetskom prvenstvu koje se održava u "Štark areni" u Beogradu, od 24. oktobra do 4. novembra, javlja Kljan Kosova.
  • 10.10.2021
Mitrovički karatisti osvojili dve bronzane medalje na takmičenju u Beogradu
Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica", okitio se sa dve bronzane medalje na takmičenju "Trofej Srbije - beogradski pobednik".
  • 10.10.2021
Gračanica: Sport spaja ljude
Na terenima sportskog kompleksa "Dragan Džajić" u toku je prvi međunarodni teniski turnir u okviru drugog multietničkog teniskog kampa koji je krajem jula počeo u Gračanici.
  • 02.10.2021
Otvoren kosovski Nacionalni džudo centar
U Peći je otvoren kosovski Nacionalni džudo centar posvećen džudo klubu "Ipon" koji je iznedrio najuspešnije kosovske džudiste poput Majljinde Keljmendi, Nore Đakove, Ljaure Kuke, Distrije Krasnići i drugih.
  • 28.09.2021