Vesti
Sport

Karate klub "Senši" osvojio nekoliko medalja u Požarevcu

Na takmičenju "Fudokan" lige Srbije u karateu koje je održano proteklog vikenda u Požarevcu, klub "Senši" iz Lepine osvojio je nekoliko medalja.
Karate klub
Sa takmičenja u Požarevcu (Foto privatna arhiva)

U finalnim borbama, mladi karatisti kluba "Senši" osvojili su 3 zlatne, 3 srebrne i 11 bronzanih medalja.

"Jako sam zadovoljan upehom. Odlični su rezultati. Samim tim pehar za treće mesto na generalnom plasmanu pripalo je Stefanu Pereniću. Mislim da ću imati nekih pet do sedama takmičara u reprezentaciji ove godine, koji će se pripremati na planini Goč za odlazak na Evropsko prvenstvo u Sloveniji", kazao je trener karate kluba Milan Rašić.

Evropsko prvenstvo u karateu biće održano u Sloveniji krajem godine.Ostale vesti

Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021
Kosovska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu
Bokseri sa Kosova učestvovaće na Svetskom prvenstvu koje se održava u "Štark areni" u Beogradu, od 24. oktobra do 4. novembra, javlja Kljan Kosova.
  • 10.10.2021
Mitrovički karatisti osvojili dve bronzane medalje na takmičenju u Beogradu
Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica", okitio se sa dve bronzane medalje na takmičenju "Trofej Srbije - beogradski pobednik".
  • 10.10.2021
Gračanica: Sport spaja ljude
Na terenima sportskog kompleksa "Dragan Džajić" u toku je prvi međunarodni teniski turnir u okviru drugog multietničkog teniskog kampa koji je krajem jula počeo u Gračanici.
  • 02.10.2021
Otvoren kosovski Nacionalni džudo centar
U Peći je otvoren kosovski Nacionalni džudo centar posvećen džudo klubu "Ipon" koji je iznedrio najuspešnije kosovske džudiste poput Majljinde Keljmendi, Nore Đakove, Ljaure Kuke, Distrije Krasnići i drugih.
  • 28.09.2021