Vesti
Sport

Juniori iz Gračanice Zvezdini gosti

Grupa od 60 pionira fudbalskog kluba Gračanica ovoga vikenda gosti su FK Crvena Zvezda, gde će večeras od 19 časova učestvovati na proslavi nove titule prvaka Srbije, koju su kolo pre kraja šampionata ostvarili fudbaleri Zvezde.

Juniori iz Gračanice Zvezdini gosti
Juniori iz Gračanice

Jedan od trenera škole fudbala Gračanica Nebojša Simić kaže da je velika stvar što su deca iz Gračanice Zvezdini gosti i da sve protiče u najboljem redu.

"Sve je u najboljem redu, deca su izuzetno zadovoljna što se tiče same organizacije i ja samo u ime svih mogu da se zahvalim FK Crvena Zvezda što nas je pozvala da dođemo u goste. Mi smo juče odigrali i prijateljske utakmice sa vršnjacima Zvezde, a večeras ćemo biti specijlani gosti. Biće prisutno oko trideset škola fudbala na stadionu Zvezde, a jedino će naši dečaci sići na poluvremenu do atletske staze i ispred severne tribine se slikati sa navijačima Zvezde", rekao je Simić za RTK2.

Organizator boravka pionira Gračanice u Beogradu je FK Crvena Zvezda.Ostale vesti

Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021
Kosovska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu
Bokseri sa Kosova učestvovaće na Svetskom prvenstvu koje se održava u "Štark areni" u Beogradu, od 24. oktobra do 4. novembra, javlja Kljan Kosova.
  • 10.10.2021
Mitrovički karatisti osvojili dve bronzane medalje na takmičenju u Beogradu
Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica", okitio se sa dve bronzane medalje na takmičenju "Trofej Srbije - beogradski pobednik".
  • 10.10.2021
Gračanica: Sport spaja ljude
Na terenima sportskog kompleksa "Dragan Džajić" u toku je prvi međunarodni teniski turnir u okviru drugog multietničkog teniskog kampa koji je krajem jula počeo u Gračanici.
  • 02.10.2021
Otvoren kosovski Nacionalni džudo centar
U Peći je otvoren kosovski Nacionalni džudo centar posvećen džudo klubu "Ipon" koji je iznedrio najuspešnije kosovske džudiste poput Majljinde Keljmendi, Nore Đakove, Ljaure Kuke, Distrije Krasnići i drugih.
  • 28.09.2021