Vesti
Sport

Gračanica: Počinje memorijalni turnir "Dimitrije Popović"

Četrnaesti memorijalni turnir "Dimitrije Popović" počinje danas u Gračanici i trajaće do 5. juna.
Gračanica: Počinje memorijalni turnir
Sa memorijalnog turnira (Foto Kim)

U znak sećanja na Dimitrija Popovića, sedamnestogodišnjaka koji je ubijen 05. juna 2004. u centru Gračanice, svake godine organizuje se turnir u malom fudbalu.

Oragnizator turnira Dejan Popović kazao je za RTV Kim da je na ovogodišnjem turniru interesovanje za učešće bilo veliko.

"Za sada je prijavljeno i žrebano 20 ekipa, a raspoređene su u četiri grupe od po pet ekipa", kazao je Popović.

Pored turnira u malom fudbalu, drugu godinu zaredom biće organizovan i jednodnevni turnir u basketu 3. juna na sportskom kompleksu "Dragan Džajić".Ostale vesti

Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021
Kosovska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu
Bokseri sa Kosova učestvovaće na Svetskom prvenstvu koje se održava u "Štark areni" u Beogradu, od 24. oktobra do 4. novembra, javlja Kljan Kosova.
  • 10.10.2021
Mitrovički karatisti osvojili dve bronzane medalje na takmičenju u Beogradu
Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica", okitio se sa dve bronzane medalje na takmičenju "Trofej Srbije - beogradski pobednik".
  • 10.10.2021
Gračanica: Sport spaja ljude
Na terenima sportskog kompleksa "Dragan Džajić" u toku je prvi međunarodni teniski turnir u okviru drugog multietničkog teniskog kampa koji je krajem jula počeo u Gračanici.
  • 02.10.2021
Otvoren kosovski Nacionalni džudo centar
U Peći je otvoren kosovski Nacionalni džudo centar posvećen džudo klubu "Ipon" koji je iznedrio najuspešnije kosovske džudiste poput Majljinde Keljmendi, Nore Đakove, Ljaure Kuke, Distrije Krasnići i drugih.
  • 28.09.2021