Vesti
Sport

’’Gračanica na rolerima’’

Takmičenje „Gračanica na rolerima“ biće održano 8. i 9. oktobra na sportskom kompleksu "Dragan Džajić" u ovom mestu. Organizuje ga NVO "Aktiv Lajf" u saradnji sa Opštinom Gračanica.
’’Gračanica na rolerima’’
Ilustacija

Takmičenje će se odvijati u dve etape, prvi dan takmičenja biće održane kvalifikacije. Takmičari će voziti pun krug oko fudbalskog terena, a na kraju kruga će im se beležiti vreme.

Deset takmičara sa najboljim vremenom iz svake grupe plasiraće se u finale koje će biti
održano u nedelju.

Finalnog dana takmičari će voziti po stazi sa preprekama. Svaki prekršaj u toku vožnje (udaranje, gaženje, preskakanje prepreka...) biće kažnjavano dodavanjem 10 sekundi na konačno vreme.

Takmičari će biti podeljeni u tri starosne grupe: od 5 do 7 godina, od 8 do 10 godina i od 11 do 14 godina.

Obezbeđene su nagrade za po tri najbolja takmičara iz svake grupe. Pobedniku će pripasti roleri i zlatna medalja, drugoplasirani će dobiti kacigu i srebrnu medalju, a trećeplasirani štitnike i bronzanu medalju.

Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti pozivom na 044/811-041 i na fejsbuk stranici takmičenja. Zadnji rok za prijavu je petak, 07.10.2016. do 17:00 časova.Ostale vesti

Dragan Džajić novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije
Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić izabran je u Staroj Pazovi za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
  • 14.03.2023
Nemanja Vidić povukao kandidaturu za predsednika FSS
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemanja Vidić saopštio je danas da je povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
  • 13.03.2023
Laplje Selo: U OŠ “Miladin Mitić” održan prvi šahovski turnir

U osnovnoj školi „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu prvi put je održan šahovski turnir, u kome su učestvovali učenici od petog do osmog razreda. Pored ove škole nadmetanje u šahu, organizovali su  Šahovski klub „Vidovdan“ iz Gračanice i Skupština grada Priština.

  • 13.03.2023
Srebro na Prvenstvu Srbije za Oliveru Kostić

Olivera Кostić iz Lapljeg Sela, članica Кik boks kluba „Šakal“, osvojila je srebro proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije u Subotici.

  • 06.03.2023
Kik boks klub ’’028’’ osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu
Kik boks klub „028“ nastavlja da niže nove uspehe. Ovog vikenda izborili su se za ukupno četiri medalje.
  • 05.03.2023
Đoković apsolutni vladar tenisa - 378. nedelja na čelu ATP liste
Novak Đoković je oborio još jedan rekord. Nakon što se prošlog ponedeljka izjednačio sa Štefi Graf po broju nedelja na čelu liste, Novak je jedini u istoriji tenisa koji je uspeo da 378. nedelja provede na vrhu.
  • 27.02.2023