Vesti
Sport

Goraždevac: Prijateljski meč između OFK Omladinac i Radnički

U Goraždevcu su u nedelju odigrane prijateljske utakmice u malom fudbalu između najmlađih timova OFK "Omladinac" i FK "Radnički" iz Velike Hoče.
 • 03.10.2022
 • 10:22 h
 • Sport
 • izvor: Radio Goraždevac
 • komentara:
 • pregleda: 286
Goraždevac: Prijateljski meč između OFK Omladinac i Radnički
Mladi fudbaleri u Goraždevcu (Foto Radio Goraždevac)

Dečake iz Velike Hoče ugostili su vršnjaci iz Goraždevca, a mladi fudbaleri zajedno sa gostima priredili su jednu lepu fudbalsku predstavu i prikazali izuzetan talenat za ovaj sport.

Ovo je prvi put posle mnogo godina da je organizovano odigravanje utakmice u Goraždevcu, rekao je za Radio Goraždevac jedan od organizatora utakmice Vasilije Srbljak.

“Drago mi je što su deca došla ovde kod nas danas, ovo je prvi put da se ovde održala neka ovakva ozbiljnija utakmica“, rekao je Srbljak.

Stanimir Mavrić, dugogodišnji fudbaler FK "Radnički" iz Velike Hoče, rekao je da je ovo deci drugi put da igraju fudbal van Velike Hoče.

„Deca su prvi put u Goraždevcu, drugi put da gostuju van Velike Hoče. Bili smo prošle nedelje u Gračanici, danas nas evo u Goraždevcu. Vidite koja je radost dece što su uspela da se snadju da dodju da posete vas. Ja bi pre svega zahvalio vama i vašoj deci na gostoprimstvu, vaša deca su lepo ugostila našu decu. Nadam se da će deca iz Goraždevca doći da posete nas u Velikoj Hoči“, izjavio je za Radio Goraždevac trener mališana.Ostale vesti

Donja Gušterica: Prosvetni radnici humanitarnim turnirom podržali lečenje svog suseda
Više od sto prosvetnih radnika sa centralnog Kosova učestvovalo je na humanitarnom turniru u malom fudbalu i odbojci koji je održan u Donjoj Gušterici i sa 175.000 dinara prikupljene pomoći podržalo lečenje Nemanje Miladinovića iz ovog mesta.
 • 23.03.2023
Karate federacija Kosova: Španske vlasti nisu dozvolile da se takmičimo
Iz Karate federacije Kosova saopšteno je da njihovi takmičari neće učestvovati na Evropskom prvenstvu koje se održava u Španiji. Kao razlog odustajanja, naveli su da Vlada u Madridu ne dozvoljava da predstavnici Kosova nastupe uz upotrebu svojih simbola, javlja Koha.
 • 22.03.2023
Dragan Džajić novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije
Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić izabran je u Staroj Pazovi za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
 • 14.03.2023
Nemanja Vidić povukao kandidaturu za predsednika FSS
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemanja Vidić saopštio je danas da je povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
 • 13.03.2023
Laplje Selo: U OŠ “Miladin Mitić” održan prvi šahovski turnir

U osnovnoj školi „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu prvi put je održan šahovski turnir, u kome su učestvovali učenici od petog do osmog razreda. Pored ove škole nadmetanje u šahu, organizovali su  Šahovski klub „Vidovdan“ iz Gračanice i Skupština grada Priština.

 • 13.03.2023
Srebro na Prvenstvu Srbije za Oliveru Kostić

Olivera Кostić iz Lapljeg Sela, članica Кik boks kluba „Šakal“, osvojila je srebro proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije u Subotici.

 • 06.03.2023