Vesti
Sport

Dušan Ivanović vicešampion sveta u kik boksu

Dušan Ivanović iz Lapljeg Sela osvojio je srebrnu medalju na Svetskom kupu u kik-boksu koji je prošle nedelje održan u austrijskom gradu Insbruku.
Dušan Ivanović vicešampion sveta u kik boksu
Ilustracija

Dvadesetšestogodišnji Ivanović član je kik-boks kluba "Šakali" iz Lapljeg sela.

Dušan je u finalu Svetskog kupa izgubio od takmičara iz Beča Tomasa Frodhacera.

Njegov trener Slobodan Stanisavljević rekao je za NEW-PRESS da pravda nije bila na strani Dušana, jer ga je protivnik savladao „nepravilnim i nesportskim udarcem u prepone“.

„Smatram da su sudije morale da prekinu meč ili dodele kazneni poen protivniku. To što se dogodilo je velika nepravda“, kaže Stanisavljević.

Na Svetskom kupu je učestvovao i Slobodan Stanisavljević koji je poražen u četvrtfinalu od takmičara iz Poljske.

Troškove puta, smeštaja i učešća na ovom takmičenju finansirala je Opština Gračanica sa 750 evra.

Na Svetskom kupu je učestvovalo preko 2.500 takmičara iz 35 zemalja sveta.Ostale vesti

Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021
Kosovska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu
Bokseri sa Kosova učestvovaće na Svetskom prvenstvu koje se održava u "Štark areni" u Beogradu, od 24. oktobra do 4. novembra, javlja Kljan Kosova.
  • 10.10.2021
Mitrovički karatisti osvojili dve bronzane medalje na takmičenju u Beogradu
Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica", okitio se sa dve bronzane medalje na takmičenju "Trofej Srbije - beogradski pobednik".
  • 10.10.2021
Gračanica: Sport spaja ljude
Na terenima sportskog kompleksa "Dragan Džajić" u toku je prvi međunarodni teniski turnir u okviru drugog multietničkog teniskog kampa koji je krajem jula počeo u Gračanici.
  • 02.10.2021
Otvoren kosovski Nacionalni džudo centar
U Peći je otvoren kosovski Nacionalni džudo centar posvećen džudo klubu "Ipon" koji je iznedrio najuspešnije kosovske džudiste poput Majljinde Keljmendi, Nore Đakove, Ljaure Kuke, Distrije Krasnići i drugih.
  • 28.09.2021