Vesti
Sport

Drugo mesto za „Školu fudbala“ iz Gračanice

Mladi fudbaleri iz „Škole fudbala“ iz Gračanice osvojili drugo mesto na turniru Mini-Maksi lige u Šapcu.
Drugo mesto za „Školu fudbala“ iz Gračanice
Mini-Maksi liga (Foto plusonline.rs)

Fudbaleri generacije 2002. izgubili su u finalnoj utakmici od ekipe iz Kikinde rezultatom 3:0. Ipak trener Dejan Mirić ističe da je prezadovoljan osvojenim drugim mestom.

„Iza nas je veliki trud, ali kada radite sa ovakvom decom, sve se to zaboravlja. Deca su presrećna. Ja sam još uvek u šoku. Ne možemo da poverujemo da smo baš mi postigli taj rezultat“, istakao je Mirić.

On dodaje da im je cilj takmičenje na što više turnira.

„Ovde nemamo gde da se takmičimo. Postoji liga, ali je malo klubova. Želimo da učestvujemo na što više turnira“, kazao je Mirić.

Ovu školu fudbala čeka još jedno finale. Dečaci generacije 2005. plasirali su se na završni turnir koji se 19. aprila održava u Subotici. Takođe, na turniru u Italiji 16. aprila učestvovaće fubaleri ove škole rođeni 2001. godine.Ostale vesti

Čast i zadovoljstvo je igrati u ŽFK Behar iz Vitomirice
Ženski fudbalski klub Behar u Vitomirici osnovan je prošle godine i do sada ima dvadesetak učlanjenih devojčica. Motivaciju da započnu ovu neobičnu priču, u uglavnom patrijahalnom društvu, su prema rečima trenera i igrača dobili kroz sportske seminare koje su godinama pohađali.
  • 16.06.2022
Kup u Vrnjačkoj Banji: Šest zlata za KK
Šest zlatnih medalja osvojili su takmičari Karate kluba "Zvečan" na danas održanom internacionalnom karate kupu "Vrnjačka Banja Open 2022".
  • 12.06.2022
Goraždevac: Šahovski turnir posle dve decenije
Proteklog vikenda je u Goraždevcu održan šahovski turnir, prvi posle 20 godina.
  • 06.06.2022
Zlato za FK Rudar na turniru u Novom Pazaru
Fudbaleri mitrovičkog Rudara rođeni 2008. godine, šampioni su turnira koji je održan u Novom Pazaru ovog vikenda.
  • 05.06.2022
’’Memorijalna šetnja’’ u čast Slavku Čebašeku
Ustanova za sport, omladinu i specijalizovane usluge i asocijacija “Sport za sve” u Kosovskoj Mitrovici organizuju danas “Memorijalnu šetnju u znak sećanja na Alojza Slavka Čebašeka.
  • 29.05.2022
Jokić i Dončić u prvoj petorci NBA lige
Među pet najboljih igrača NBA lige ove sezone su čak tri igrača iz Evrope. U najboljoj petorci lige su Nikola Jokić, Luka Dončić, Janis Adetokunbo, kao i dva Amerikanca, Devin Buker i Džejson Tejtum.
  • 25.05.2022